Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

ToGetHair - Värvikaitse palsam "ColorSave" 250ml

Viide:8002738195531

Kaitsev palsam on mõeldud värvitud juuste tooni säilitamiseks. Hibiskuse baasil palsam annab šampooniga koos kasutades juustele uue elu, pikendab värvi püsivust ja tee ekstraktid kaitsevad juukseid UV kiirte poolt tehtavate kahjustuste eest.

12,20 € KM-ga


Rohkem infot

Värvikaitse palsam "ColorSave"

COLORSAVE COLOR PROTECT CONDITIONER

Kaitsev palsam on mõeldud värvitud juuste tooni säilitamiseks. Hibiskuse baasil palsam annab šampooniga koos kasutades juustele uue elu, pikendab värvi püsivust ja tee ekstraktid kaitsevad juukseid UV kiirte poolt tehtavate kahjustuste eest.

  • Testitud raskemetallide suhtes (Nikkel, kroom, koobalt)
  • 95% looduslikku päritolu koostisosadest
  • taimse päritoluga pindaktiivsed koostisosad
  • Parabeeni-, GMO-, ja mineraalõlidevaba

Kasutamine: Kanna šampoonist loputatud niiskesse juustesse palsamit. Kammi sõrmeotstega palsam laiali, juurtest otsteni. Hoia mõned minutid ja loputa. Hoia toodet kuivas ja eemal otsese päikesevalguse eest. 

Aktiivsed koostisosad:

Tee ekstraktid - erinevate uuringute põhjal on leitud, et tee ekstraktid takistavad juuste välja langemist ning toitavad juukseid vitamiinidega, muudavad need säravaks ja pehmeks. 

Hibiskus - üks tuntumaid taimi juuksekasvu soodustamiseks, sest suudab ka täiesti kiilanenud kohtadel juuksekasvu taastada, peatab juuste välja langemise ja hoiab ära enneaegse juuste halliks muutumise. Juuksed muutuvad tänu hibiskusele tugevamaks, sest sellel on suur C vitamiini sisaldus, mis ühtlasi suurendab kollageeni teket. Lisaks on rikkalikud aminohapped abiks juuste toitmisel, juurte tugevamaks muutmisel ja hoiab juuksed siidise ja säravana. Ennetab juukseotste lõhenemist ja kuivuse tekkimist.