Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

I Provenzali - Aaloe orgaaniline palsam nõrkadele ja kahjustatud juustele, 200ml

Viide:8025796007837

  • Nõrkadele ja kahjustatud juustele
  • Parandab juuste juhitavust ja suurendab sära
  • Vegan
6,05 € KM-ga


Rohkem infot

I Provenzali - Aaloe orgaaniline palsam nõrkadele ja kahjustatud juustele, 200ml

  • Nõrkadele ja kahjustatud juustele
  • Parandab juuste juhitavust ja suurendab sära
  • Vegan

Aaloe orgaaniline palsam aaloe vera ja kaeraga on ideaalne nõrkadele ja kahjustatud juustele. Palsam on väga toitev, parandab juuste juhitavust ja suurendab sära. Aaloe vera ja kaeraekstraktid tagavad pehme tunde.

Dermatoloogiliselt testitud. Ei sisalda SLS, SLES, PEG aineid, mineraalõlisid, kunstlikke lõhna- ja värvaineid ja parabeene. Kõik pakendid on valmistatud taaskasutatud materjalidest ja on taaskasutatavad.

I Provenzali - Aaloe orgaaniline palsam nõrkadele ja kahjustatud juustele kasutamine

Kasutamine: Kandke palsam juustele pärast šampooniga pesemist. Jätke palsam juustesse 2-3 minutiks ja loputage seejärel korralikult.

I Provenzali - Aaloe orgaaniline palsam nõrkadele ja kahjustatud juustele koostisosad

Koostisosad: Aqua (Water)Aloe Barbadensis Leaf Juice [1]Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate [2]Cetyl Alcohol [2]Isoamyl Laurate [2]Cetearyl Alcohol [2]Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil [1]Betaine [2]Crambe Abyssinica Seed Oil [2]Avena sativa leaf/stalk extract [1]Aloe Barbadensis Flower Extract [1]Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract [1]Phytosterols [2]Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil [1]Tocopherol [2]Glycine Soja Oil (Soybean) Oil [2]Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables [2]Oleyl Alcohol [2]Sclerotium Gum (Amigel) [2]Triethyl Citrate [2]Citric Acid [2]Perfume (Fragrance) [2]Geraniol [2]Limonene [2]Glyceryl Caprylate [2]Sodium Anisate [2]Potassium SorbateSodium BenzoateBenzoic Acid