Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Bema - Palsam kahjustatud juustele 200 ml

Viide:8010047119575

See suurepärane palsam on mõeldud kahjustunud juustele. Taastab ja tugevdab katkenud juusteotsi, tuhme ja kahjustunud juukseid.

200 ml

14,15 € KM-ga


Rohkem infot

Bema - Palsam kahjustatud juustele

See suurepärane looduslik palsam on mõeldud kahjustunud juustele - taastab ja tugevdab katkenud juusteotsi, tuhme ja kahjustunud juukseid. Sisaldab moringa ekstrakti, aaloemahla, valget savi ja oliiviõli. Võib kasutada ka enne basseini või merevette minekut, tekitab juustele kaitsva kihi. Parandab kammitavust, antistaatiline, muudab juuksed säravaks ja kohevaks. Piisab minimaalsest kogusest, jätkub kauaks.

Kasutamine: kanna hoolikalt niisketele või märgadele juustele. Masseeri õrnalt. Lase mõjuda 1-3 minutit, loputa. Välispidiseks kasutamiseks.

SMOG-tested- see garanteerib, et toode annab juustele kaitse ilmastikumõjude eest (sudu, saastatud õhk, päikesekiired, heitgaasid jne). 

Teised testide tulemused: 
+30% paremini kammitavad
-35% vähem juustele ladestunud saasteaineid
+50% tugevamad juuksed
100% looduslik toode. 
ilma SLS, SLES 
Parabeenide ja keemiste ainete vaba.
Mikrobioloogiliselt testitud
OGM vaba
Alcohol, Propylen Glycol jt lahustite vaba


Koostis:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Distearylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Kaolin, Glycerin, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Aloe Barbadensis* Extract, Glyceryl Caprylate, Olea Europaea* (Olive) Fruit Extract, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Tocopheryl* Acetate, Citric Acid, Fragrance *From Organic Agriculture