Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Urtekram - Spreipalsam roosiga, 250ml

Viide:URT8983

Juustesse jäetav sprei palsam hüaluroonhappega kaitseb juukseid kuivuse eest. Aitab pusade vastu ning muudab juuksed pehmeks. Sobib kõigile juuksetüüpidele.

8,30 € KM-ga


Rohkem infot

Urtekram - Spreipalsam roosiga, 250ml

Hüaluroonhapet sisaldav spreipalsam roosiga on väärtuslik täiendus igale juuksehooldusrutiinile. Hüaluroonhape on tuntud oma niisutavate omaduste poolest, mistõttu on see suurepärane koostisosa kuivuse vastu võitlemiseks. Juustele kandes loob seda tüüpi palsam kaitsva barjääri, mis aitab niiskust lukustada ja veekaotust vältida. Hoides juukseid niisutatuna, aitab see vältida kuivust ja kahjustusi, mis võivad tekkida keskkonnateguritest, näiteks päikesekiirguses. See on eriti hea neile, kellel on kuivad või haprad juuksed, sest aitab taastada niiskust ja parandada juuste üldist tervist.

Lisaks sobib hüaluroonhappega juustesse jäetav palsam kõikidele juuksetüüpidele. Olenemata sellest, kas teil on peenikesed, värvitud või paksud ja lokkis juuksed, aitab palsam tagada vajaliku niisutuse, ilma et see koormaks juukseid või jätaks mingeid jääke. Selle kerge koostis võimaldab hõlpsat pealekandmist ja imendumist juustele, jättes need pehmeks ja niisutatuks.

Urtekram - Spreipalsam roosiga koostisosad

Koostisosad: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Glycerin**, Rosa Damascena Flower Water*, Glyceryl Caprylate, Rosa Damascena Flower Extract*, Pelargonium Graveolens Oil*, Sodium Hyaluronate, Magnolia Officinalis Bark Extract, Distearoylethyl Dimonium Chlorid, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-4 Caprate, Citronellol, Geraniol.

*mahepõllumajandusest

**valmistatud orgaaniliste koostisosade abil

20% koostisest on orgaaniline

83% orgaaniline koostis ilma vee ja mineraalideta

99% koostisest on looduslikku päritolu

Urtekram - Spreipalsam roosiga kasutamine

Kasutamine: pihusta kas kuivadele või märgadele juustele, jäta peale, ära loputa. Enne kasutamist loksutada.

Valmistatud Taanis.