Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Friendly Organic - Riisiekstraktiga vedelseebi täitepudel 1000ml

Viide:8680088180430

Friendly Organic taimseid koostisosi sisaldav vedelseep puhastab õrnalt käed. Orgaaniline riisiekstrakt koos Pro-vitamiin B5ga niisutab nahka ja teeb käed puhtaks ning jätab nahale värske lõhna. Seep on õrn sinu naha vastu ka sagedasel pesemisel ning sobib ideaalelt kogu pere kätepesuks.

11,13 € KM-ga


Rohkem infot

Riisiekstraktiga vedelseebi täitepudel

Friendly Organic Organic Rice Extract Hand Soap

Friendly Organic taimseid koostisosi sisaldav vedelseep puhastab õrnalt käed. Orgaaniline riisiekstrakt koos Pro-vitamiin B5ga niisutab nahka ja teeb käed puhtaks ning jätab nahale värske lõhna. Seep on õrn sinu naha vastu ka sagedasel pesemisel ning sobib ideaalelt kogu pere kätepesuks.

Toode on sertifitseeritud ICEAs (Istitutio Cerfiticazione Etica e Ambientale). ICEA on instituut, mis kontrollib ja sertifitseerib ettevõtteid, kes hoolivad ja panustavad keskkonna hüvanguks. Toode on dermatoloogiliselt testitud, sobib allergikutele ja tundliku nahaga inimestele.

  • Dermatoloogiliselt testitud
  • Sisaldab orgaanilist riisiekstrakti
  • Rikastatud provitamiin B5ga
  • Sobib sagedaseks kasutmiseks
  • Ei sisalda leeliselist seepi ega ftalaate
  • Ei sisalda värvaineid, PEG, SLES ega parabeene

Koostisosad: Vesi, glütseriin, kokamidopropüülbetaan, ammooniumlaurüülsulfaat, naatriumlauroüülsarkosinaat, kaprüliil/kaprüülglükosiid, olivamidopropüülbetaan *, laurüülglükosiid, naatriumkloriid, kookoglükosiid, glütserüüloleaat, Riisi ekstrakt **, panthenool , Naatriumkocoüülhüdrolüüsitud nisuproteiin, piimhape, parfüüm (parfüüm), naatriumbensoaat, kaaliumsorbaat.

* Orgaanilisest oliiviõlist ** mahepõllumajandusest

Friendly Organic - ettevõttest

Friendly Organic asutati sõbraliku meeskonna poolt, kellel on palju kogemusi ning missiooniks kaitsta peresid ohtlike keemiliste ainete eest, mida leidub enamus puhastus- ja isikliku hügieeni toodetes. Just siis sündis Friendly Organic. Kuigi varajased päevad olid väljakutsuvad, põnevad ja veidi hirmutavad, tundsime suurt vastutust toota tervislikumaid, ohutumaid ja taskukohaseid hooldustooteid mis kaitsevad nii peresid kui ka planeeti.

Olime teadlikud mürgiste riskide olemasolust seotud puhastus- ja kosmeetikatoodetega ning teadsime et paljud inimesed ei ole teadvustanud seda et osade selles sisalduvate kemikaalidega on seotud kroonilised haigused nagu allergia, astma ning isegi vähk. Me tahtsime iga perekonda sellest ohust hoida. Ja meil oli õigus!

Meie sõbralik meeskond on väga rasket tööd teinud tervisele ohutute alternatiivsete kodupuhastusvahendite väljatöötamiseks igale pinna millega sinu imik või laps kokku puutub,k.a ka neljajalgne pereliige.

Me oleme endast andnud maksimumi luues nahahooldustooteid mida pered saavad kasutada kindlustundega.

Friendly Organic on pühendunud sellele, et aidata peredel luua turvalisemaid ja rohelisemaid keskkondi, kus oma lapsi kasvatada. Sest me usume, et kõik lapsed väärivad paremat maailma.

Pere on meie jaoks kõik! Me naudime seda, kui pered muutuvad õnnelikumaks ja tervemaks.

Selle öeldes sobivad need tooted suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks igas vanuses lastega kodudes...ja täiskasvanutele samuti.