Pupa - Päikesekaitsekreem näole SPF50, 200ml

Tootekood : 8011607361298

Päikesekaitsekreem näole on puhta koostisega, ei sisalda mikroplasti ega loomseid koostisosasid. Täielik kaitse nahale, austades samal ajal ka ookeane.

21,95 € (Tax incl.)

Omadused

Püsivus:: Veekindel
Ei sisalda: parabeene
Ei sisalda: Mikroplastikut
Omadused: Kaitsev
Omadused: Kiirendab päevituse teket
Olek: Kreem
Millisele keha piirkonnale?: Nägu
Millisele keha piirkonnale?: Nahk
Mille puhul sobib?: Päikesepõletus- ja kaitse
Mille puhul sobib?: Ilmastikukaitse
Päiksekaitsefaktor:: SPF 50

Rohkem infot -

Pupa - Päikesekaitsekreem näole SPF50, 200ml

Anti-Aging Sunscreen Cream SPF 50

Päikesekaitsekreem näole SPF50 on suurepärane valik, kui soovite kaitsta oma nahka päikesekahjustuste eest. Selle kreemi koostis on puhas ning see ei sisalda mikroplasti ega loomseid koostisosi. See tagab täieliku kaitse nahale, samal ajal austades ka ookeane. Kreem vähendab oksüdatiivset stressi, mis omakorda takistab vabade radikaalide teket nahas. Vabad radikaalid on üks peamisi põhjuseid fotovananemise protsessi käivitumisel, seega on oluline neid neutraliseerida.

Lisaks sellele säilitab päikesekaitsekreem näole SPF50 naha hüdro-lipiidide tasakaalu. See on oluline, et nahk oleks niisutatud ja kaitstud. Kreem stimuleerib ka melaniini tootmist, mis omakorda aitab saavutada kiire ja intensiivse päevituse. Melaniin on pigment, mis annab nahale oma värvuse ning aitab kaitsta seda päikese kahjulike mõjude eest. Seega on selle stimuleerimine päevituse saavutamiseks ülioluline.

Päikesekaitsekreem näole SPF50 sisaldab täiuslikult tasakaalustatud ja fotostabiilseid filtreid, mis tagavad täieliku kaitse UVA, UVB ja pikkade UVA kiirte eest. UVA kiired tungivad sügavamale nahka ja võivad põhjustada enneaegset vananemist ning muid nahaprobleeme. UVB kiired põhjustavad päikesepõletust ja võivad olla seotud nahavähi tekkimisega. Päikesekaitsekreemi SPF50 kasutamine aitab neid kahjulikke kiiri blokeerida ning hoida nahka tervena ja kaitstuna.

Uusima põlvkonna toimeaine neutraliseerib infrapunakiirte kahjulikku toimet.

  • Kiiresti imenduv.
  • Puhas valem: Ainult funktsionaalsed ja vajalikud koostisained
  • Mikroplasti vaba.
  • Loomsete koostisosade vaba.
  • Veekindel
  • Kliiniliselt ja dermatoloogiliselt testitud
  • Parabeenivaba
  • Tehtud Itaalias

    Pupa - Päikesekaitsekreem näole SPF50 kasutamine

    Kasutamine: Masseerige näole kuni täieliku imendumiseni enne päikese kätte minemist. Kandke paari tunni pärast uuesti päikesekaitse säilitamiseks, eriti pärast higistamist, pärast märjaks saamist või rätikuga kuivatamist.

    Pupa - Päikesekaitsekreem näole SPF50 koostisosad

    Koostisosad: AQUA (WATER),C12-15 ALKYL BENZOATE,ETHYLHEXYL SALICYLATE,BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE,POLYGLYCERYL-6 DISTEARATE,BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE,PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID,BEHENYL ALCOHOL,GLYCERIN,OCTYLDODECYL CITRATE CROSSPOLYMER,PROPANEDIOL,ACRYLATES/C12-22 ALKYL METHACRYLATE COPOLYMER,PHENOXYETHANOL,JOJOBA ESTERS,CELLULOSE GUM,MICROCRYSTALLINE CELLULOSE,GOSSYPIUM HERBACEUM (COTTON) SEED OIL,PARFUM (FRAGRANCE),CETYL ALCOHOL,POLYGLYCERYL-3 BEESWAX,CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE,SODIUM HYDROXIDE,ARGININE,XANTHAN GUM,COCO-GLUCOSIDE,PHYSALIS ANGULATA EXTRACT,DISODIUM EDTA,ETHYLHEXYLGLYCERIN,TOCOPHERYL ACETATE,INOSITOL,DISODIUM LAURYL SULFOSUCCINATE,LIMONENE,LECITHIN,TOCOPHEROL,ASCORBYL PALMITATE,CITRIC ACID.

    Tooted samas kategoorias