Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Teaology - Isepruunistavad tilgad 30ml

Viide:8050148505068

Kumav ja uskumatult loomulik päevitus vähem kui tunniga. 99% looduslik isepruunistav seerum sobib igale nahatüübile ja -toonile ning on tulvil patenteeritud antioksüdante ja nahka saaste eest kaitsva musta tee tõmmist.

30,45 € KM-ga


Rohkem infot

Teaology - Isepruunistavad tilgad 30ml

Bronzing Tea Drops

Kumav ja uskumatult loomulik päevitus vähem kui tunniga. 99% looduslik isepruunistav seerum sobib igale nahatüübile ja -toonile ning on tulvil patenteeritud antioksüdante ja nahka saaste eest kaitsva musta tee tõmmist. DHA-Rapid, suhkrust saadud isepruunistav molekul loob nahale päikesepai efekti. Hüaluroonhape niisutab nahka. Kõik päikese eelised ilma selle kahjulike mõjudeta.

Teaology - Isepruunistavad tilgad kasutamine

Kasutamine: Kanna paar tilka puhtale näole ja kaelale või lisa tilk oma igapäevasele kreemile, et muuta oma loomulik jume päikeseliselt säravaks. PÄRAST KASUTAMIST PESE KÄSI.

Teaology - Isepruunistavad tilgad koostisosad

Koostisosad: AQUA/WATER/EAU(*), GLYCERIN, PROPANEDIOL, DIHYDROXYACETONE, PENTYLENE GLYCOL, HYDROXYACETOPHENONE, CARAMEL, XANTHAN GUM, MALTODEXTRIN, TREHALOSE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, TROXERUTIN, SODIUM PHYTATE, BIOSACCHARIDE GUM-1, CITRIC ACID, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, CAMELLIA SINENSIS LEAF (BLACK TEA)(*), CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT (*)TEA INFUSION