Reial - Naistepuna tinktuur 50ml

Tootekood : REI19

Naistepuna on üks võimsamaid taimi meie aasadel, mis toetab vaimset tervist ning vaimset ja füüsilist heaolu. See aitab lõõgastuda, stressiga toime tulla ja soodustab und. Naistepuna teed kasutatakse närvisüsteemi probleemide ja rahutuse korral. Tinktuurid on looduslikud taimetõmmised, mis toetavad organismi üldiselt ja leevendavad probleeme kiiresti ning ilma kahjulike kõrvaltoimeteta.

13,00 € (Tax incl.)

Omadused

Omadused: Niisutav
Omadused: Toitev
Omadused: Rahustav
Omadused: Lõõgastav
Omadused: Hooldav
Sobivus: Tundlikule nahale
Sobivus: Normaalsele nahale
Sobivus: Kuivale nahale
Sobivus: Punetavale nahale
Sobivus: Põletikulisele nahale
Sisaldab: Naistepuna
Olek: Vedelik
Kellele?: Naistele
Kellele?: Meestele
Kellele?: Täiskasvanud
Millisele keha piirkonnale?: Süda ja veri
Millisele keha piirkonnale?: Närvid
Millisele keha piirkonnale?: Immuunsus
Millisele keha piirkonnale?: Nahk
Millisele keha piirkonnale?: Jalad
Millisele keha piirkonnale?: Põis
Millisele keha piirkonnale?: Käed
Millisele keha piirkonnale?: Nägu
Mille puhul sobib?: Meeleoluhäired ja stress
Mille puhul sobib?: Uni
Mille puhul sobib?: Sport ja treening
Mille puhul sobib?: Kuivale nahale
Mille puhul sobib?: Normaalsele nahale
Mille puhul sobib?: Kahjustatud nahk (haavad, põletused)
Toote puhtus: Mahe toode

Rohkem infot -

Reial - Naistepuna tinktuur 50ml

Mahe käsitööna valminud naistepuna taimetõmmis, mis on toidulisandina saadaval, on rikas vitamiinide ja muude kasulike ainete poolest. Naistepuna on üks võimsamaid taimi meie aasadel, mis toetab vaimset tervist ning vaimset ja füüsilist heaolu. See aitab lõõgastuda, stressiga toime tulla ja soodustab und. Naistepuna teed kasutatakse närvisüsteemi probleemide ja rahutuse korral. Tinktuurid on looduslikud taimetõmmised, mis toetavad organismi üldiselt ja leevendavad probleeme kiiresti ning ilma kahjulike kõrvaltoimeteta.

Taimetargad väidavad, et naistepunatinktuur võib aidata tugevdada tahtejõudu ja julgustada enne raskeid elumuutusi. Naistepuna päikeseline olemus ajab pimeduse ja niiskuse eemale ning toob valgust halli meeleolusse. Sellel on mikroobivastased omadused tänu parkainetele ning see suurendab maomahla eritumist. Samuti lõdvestab naistepuna sapiteede, soolte ja kuseteede veresooni.

Naistepuna sisaldab rohkelt erinevaid vitamiine, sealhulgas C-, P-, PP-, E-vitamiini ja karoteeni. Juba sajandeid on seda kasutatud nahaprobleemide ja naiste tervisega seotud probleemide leevendamiseks. Tänapäeval tarbitakse seda peamiselt rahustava ja antidepressandina. 2009. aastal läbi viidud 29 kliinilises katses oli naistepuna tõhusam kui platseebo ning sama tõhus kui tavalised retseptiravimid, kuid ilma kahjulike kõrvaltoimeteta.

Peamised kasutusalad:

  • vaimse tervise toetuseks, stimuleerib vaimse töö võimekust
  • aitab hoida emotsionaalset tasakaalu ja üldist heaolu / positiivset meeleolu
  • aitab toetada lõõgastumist ning vaimset ja füüsilist heaolu/stressiga toime tulla
  • toetab naiste tervist
  • nahale ja haavadele (antiseptiline toime), sh leevendab naha kuivust
  • seedimise tervisele (sapieritust soodustav), toetab seedetrakti funktsioneerimist
  • sobib keha turgutamiseks
  • hoiab normaalset vererõhku, toetab südame-veresoonkonna seisundit
  • soodustab rahulikku und
  • taastava toimega organismi funktsioonide säilitamiseks- tugevdab immuunsust, toniseerib keha, suurendab organismi kohanemisvõimet ekstreemsetes ja stressirohketes olukordades
  • Aitab kaasa sõltuvustest vabanemisele, sh suitsetamissõltuvus.

Reial - Naistepuna tinktuur kasutamine

Kasutamine: Tinktuuri saab kasutada nii sees- kui välispidiselt, puhtalt kui lahjendatult. Tinktuurina, teesegudes, kreemides, salvides, tõmmisena, kompressina.
Seespidiselt- 1 kuur kestab 3 nädalat ja siis paus 5 päeva, vajadusel jätka. Umbes 20 tilka (1 pipetitäis) üks toos ja keskeltläbi 3-5 x päevas. Profülaktika mõttes 1-3 x päevas. Tarvitamine kuuride kaupa ja lahjendatult veega.
Imendub kiiremini kui tee.
Lõplik kogus ja kuuride arv oleneb tervislikust seisundist ja ja individuaalsetest füüsilistest eripäradest. 

Manustamisel on oluline vältida pipeti kontakti suu ja keele limaskestaga! Manustada toodet nii, et suhu tilgutades ei puutuks pipett kokku suu limaskestadega või tilguta lusikale. Tinktuuride tarvitamisel on veel teinegi eelis. Kui tee jt vesipõhiste taimeürtide imendumine toimub alles peensooles, siis tinktuuris olevad toimeained hakkavad imenduma juba suu limaskestas (kui tinktuuri enne allaneelamist natuke aega suus keele all hoida) ja satuvad nii kiiremini vereringesse. Tinktuure saab anda ka lastele, lahjendades mõned tilgad (tavaliselt lapse vanus + 1) hästi soojas vees, mis laseb alkoholil aurustuda, kuid jätab aktiivse toimeaine sissevõtmiseks vette. Välispidiselt määri haiget kohta või tee kompress. 
Naistepuna teed kasutatakse närvide tervise ja rahutuse puhul. 

Päevane annus (3 doosi): 2 ml naistepunatinktuuri.

Säilitamine: Hoida jahedas, pimedas või otsese päikese eest eemal ja lastele kättesaamatus kohas. Peale esmast avamist hoida külmkapis ja tarvitada ära 6 kuu jooksul. Veendu, et kork on korralikult kinni keeratud.

Reial - Naistepuna tinktuur koostisosad

Koostisosad: ökoetanool (mahe teraviljapiiritus, sertifitseeritud), Liht-Naistepuna ürt (Hypericum perforatum), vesi. 

NB! Mitte kasutada kui on plaanis päevitada või viibida palju päikse käes, sest muudab naha tundlikuks päikse UV kiirtele, päiksepõletuse oht. 

Puhtad ja väekad taimetinktuurid tulevad appi kui tervis tõrgub ja enesetunne pole kiita. Puhas piiritus on sadu aastaid olnud meedium, mis taimest väe pudelisse ammutab. Meie kasutame tinktuuride valmistamiseks Eestis valminud teravilja ökoetanooli, puhast vett ning oma kätega korjatud kodumaiseid taimi.

NB! Kodulehel olev teave ei ole mõeldud meditsiiniliseks nõuandeks, haiguse diagnoosimiseks või ravi soovituseks. Enne toidulisandite kasutamist konsulteeri vajadusel arstiga. Toidulisand ei asenda mitmekesist toitumist. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust. Hoida suletuna toatemperatuuril, lastele kättesaamatus kohas.

Tooted samas kategoorias