Liiwi Meistrid - Saialille salv mesilasvaha ja eukalüptiga, 65ml

Tootekood : 4745010247217

Saialille salv, mis on valmistatud saialille õisikutest, baasõlist ja mesilasvahast ning millele on lisatud eukalüpti eeterlikku õli, on traditsioonilisel meetodil valmistatud salv. Selle valmistamisel on kasutatud kvaliteetset oliivõli, mis tagab selle 100% looduslikkuse.

11,95 € (Tax incl.)

Omadused

Omadused: Turseid eemaldav
Omadused: Pehmendav
Omadused: Taastav
Omadused: Hooldav
Omadused: Niisutav
Omadused: Toitev
Omadused: Rahustav
Sobivus: Kõikidele nahatüüpidele
Sisaldab: Mesilasvaha
Sisaldab: Saialill
Sisaldab: Eukalüpti ekstrakt/õli
Sisaldab: Oliiviõli/ekstrakt
Millisele keha piirkonnale?: Nahk
Millisele keha piirkonnale?: Jalad
Millisele keha piirkonnale?: Käed
Millisele keha piirkonnale?: Nägu
Toote puhtus: Looduslik toode

Rohkem infot -

Liiwi Meistrid - Saialille salv mesilasvaha ja eukalüptiga, 65ml

Saialille salv mesilasvaha ja eukalüptiga on looduslik ja kvaliteetne toode, mis on valmistatud saialille õisikutest, baasõlist ja mesilasvahast traditsioonilisel meetodil. Sellele on lisatud ka eukalüpti eeterlikku õli, mis annab salvele meeldiva lõhna ja täiendavad omadused. Salv on mõeldud ainult välispidiseks kasutamiseks ja sobib ideaalselt erinevate nahaprobleemide leevendamiseks.

Saialill on tuntud oma rahustavate ja põletikuvastaste omaduste poolest ning on juba pikka aega kasutatud nahahoolduses. Saialille õisikud sisaldavad palju toitaineid ja antioksüdante, mis aitavad nahka rahustada ja parandada. Lisaks sellele aitab saialill kiirendada haavade paranemist ja vähendada armide teket. Seega on saialille salv suurepärane valik nahaärrituste, põletuste, putukahammustuste ja haavade raviks.

Mesilasvaha on üks salvi koostisosi, mis aitab säilitada naha niiskustasakaalu ja kaitsta seda keskkonnamõjude eest. Mesilasvaha loob nahale kaitsva barjääri, mis aitab vähendada niiskuse kadu ning hoiab naha pehme ja siledana. Lisaks sellele annab mesilasvaha salvile ka paksu ja kreemja struktuuri, mis muudab selle kergesti pealekantavaks.

Eukalüpti eeterlik õli on veel üks oluline koostisosa saialille salvile. Eukalüptiõlil on antiseptilised ja antibakteriaalsed omadused, mis aitavad võidelda nahainfektsioonide vastu ning kiirendada haavade paranemist. Lisaks sellele annab eukalüptiõli salvele meeldiva värskendava lõhna ja aitab leevendada hingamisteede probleeme.

Kuna saialille salv mesilasvaha ja eukalüptiga on 100% looduslik toode, ei sisalda see sünteetilisi lõhna- ega värvaineid ega muid kahjulikke kemikaale. See teeb salvi sobivaks ka tundlikule nahale ning tagab selle ohutu kasutamise. Siiski on oluline meeles pidada, et salv on mõeldud ainult välispidiseks kasutamiseks ning seda ei tohi alla neelata.

Ainult välispidiseks kasutamiseks!

Liiwi Meistrid - Saialille salv mesilasvaha ja eukalüptiga koostisosad

Koostisosad: saialill, oliivõli, mesilasvaha, eukalüpt

Saialillesalvist

Saialille salv on loodud traditsioonilisel meetodil saialille õisikutest, baasõlist ja mesilasvahast. Mõnikord võib salvi koostisesse lisada ka erinevaid eeterlikke õlisid. Salvi valmistamisel kasutatakse Liiwi Meistrite poolt kvaliteetset oliivõli. Lavendli ja eukalüpti eeterlikud õlid annavad saialillesalvide toodetele täiendavaid aroominüansse. Saialille salv väidetakse omavat nahka niisutavaid ja pehmendavaid omadusi ning aitavat kaitsta nahka päikese eest. Arvatakse, et saialillest valmistatud salvid võivad soodustada kollageeni tootmist nahas, aidata haavade paranemist ning vähendada naha põletikku. Rahvameditsiin ja taimetargad on maininud saialille salvi positiivset mõju akne, nõelamise, tuulerõugete, külmavillide ja veenilaiendite korral.

Oluline teada

Kui teil esineb allergiat saialille või selle taime perekonda kuuluvate taimede vastu, on soovitatav vältida saialille kasutamist või konsulteerida spetsialistiga, kes on selles valdkonnas pädev. Meie piirkonnas leiduvad levinumad saialillega seotud taimed on karikakar, krüsanteem ja ambroosia. Raseduse ja imetamise ajal soovitatakse samuti vältida saialille kasutamist, kuna see võib mõjutada hormoonide taset kehas. Kõik selles rubriigis esitatud nõuanded ja soovitused on ainult informatiivsel eesmärgil ning annavad lühikese ülevaate rahvameditsiinis levinud tavade kohta, mida Liiwi Meistrid ei toeta ega lükka ümber. Saialille salvi kasutamine meditsiinilistel ja/või ravieesmärkidel peaks toimuma ainult teie enda vastutusel, sest Liiwi Meistrite pakutavad tooted ei ole mõeldud ühegi haiguse diagnoosimiseks, raviks ega ennetamiseks.



Tooted samas kategoorias