Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

BioKap - Šampoon Nutricolor värvitud juustele 200 ml

Viide:8030243005144

Spetsiaalne toode värvitud juustele, juuksevärvi värskuse ja püsivuse tagamiseks.

200 ml

10,25 € KM-ga


Rohkem infot

BioKap - Šampoon Nutricolor värvitud juustele

Spetsiaalne toode värvitud juustele, juuksevärvi värskuse ja püsivuse tagamiseks. Pajukoorest saadud UV kaitse väldib juuste pleekimist. Argaaniõli toidab juukseid ja annab neile sära. Rosmariini ja eukalüpti ekstraktide ja nisuproteiiniga.

Kasutamine:

Masseeri niisketele juustele kogu pikkuses. Loputa ja kasuta veel üks kord.

Koostis:

aqua/water, lauryl glucoside, lauramidopropyl betaine, glycerin, c12-13 alkyl lactate, argania spinosa(kernel) oil*, trydecyl salicylate, hydrolyzed wheat protein, sodium hydroxymethylglycinate, rosmarinus officinalis(rosemary leaf)extract, citric acid, sodium benzoate, potassium sorbate, polyquaterinum-22, peg-7 glyceryl cocoate, eucalyptus globulus(leaf)oil, alpha isomethyl ionone, linalool, parfum/fragrance.

*from organic farming.

Pindaktiivsed ained pärit taime-ekstraktidest. Ilma SLS, SLES. Parabeenide ja silikoonide vaba. Nikkel testitud. Cruelty free. Ei ole testitud loomadel. Mikrobioloogiliselt ja dermatoloogiliselt testitud. Parabeenidevaba. Nikkel-kroom-koobalt testitud. Silikoonideta, nafta derivaatideta. NB. See toode ei ole BIO-sertifikaadiga kuid kõik tema koostisained on naturaalsed. Bio-sertifikaat on taotlemisjärgus.

200 ml