Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

KYO - Šampoon sagedaseks pesemiseks 1000ml

Viide:8031387001610

KYO puhastava liini šampoon on mõeldud pidevaks kasutamiseks ja puhastab peanaha ning juuksed õrnalt. Olles vaba agressiivsetest koostisosadest, on see sobiv igale juuksetüübile ja aitab juuste naturaalset füsioloogilist seisundit hoida. Pantenool on rahustav ja kaitseb väliste mõjutajate eest ning tugevdab juukseid. Linaseemneõli annab juustele läike ja pehmuse.

20,00 € KM-ga


Rohkem infot

Šampoon sagedaseks pesemiseks

KYO Daily Cleaning Shampoo (Cleanse System)

KYO puhastava liini šampoon on mõeldud pidevaks kasutamiseks ja puhastab peanaha ning juuksed õrnalt. Olles vaba agressiivsetest koostisosadest, on see sobiv igale juuksetüübile ja aitab juuste naturaalset füsioloogilist seisundit hoida. Pantenool on rahustav ja kaitseb väliste mõjutajate eest ning tugevdab juukseid. Linaseemneõli annab juusteel läike ja pehmuse.

SLS/SLES vaba.

KYO - Biotehnoloogia sinu juustele

  • Tooted on toimeainerikkad

  • Kõrge kvaliteediga

  • Ei sisalda parabeene

  • Ei sisalda sulfaate SLS ja SLES

  • Suurepärane hind

Koostisosade omadused:

Pantenool on vitamiin B üks vorm, mis tugevdab naha loomulikku kaitsevõimet, niisutab nahka ja teeb selle elastseks. Pantenoolil on veel üks hea omadus – see stimuleerib naharakkude uuenemist.

Linaseemneõli sisaldab palju erinevaid aineid, mis on vajalikud hea tervise tagamiseks. Rikkalikult oomega-3 rasvhappeid sisaldav linaseemneõli toidab sügavalt ja tugevdab juukseid ning annab neile kohevust ja sära.

SOOVITAME KASUTADA KA JUUKSEMASKI