Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

BioKap - Juuksekasvu šampoon 200 ml

Viide:8030243026224

Väga tõhus toode, mis sisaldab 12 erinevat taime-ekstrakti. Kiirendab peanaha mikrovereringet ja stimuleerib juuksekasvu.

200 ml

16,15 € KM-ga


Rohkem infot

BioKap - Juuksekasvu šampoon

Väga tõhus toode, mis sisaldab 12 erinevat taime-ekstrakti. Kiirendab peanaha mikrovereringet ja stimuleerib juuksekasvu. Sisaldab kõrvitsaseemne ja viinamarja lehe ekstrakti, cayenne pipart, raudrohtu ja nõgest ning eksootilisi taime-ekstrakte: kollane kiinapuu, sabal palm ja rõngaslill. Sisaldab hinnalisi essentsiõlisid küüslaugupuust, rosmariinist ja teepuust ning värskendavat mentooli.

Koostis:

Aqua/water, decyl glucoside, cocoglucoside, glycerin, cocamidopropyl betaine, cucurbita pepo extract (kõrvitsa ekstrakt)*, cucurbita pepo (pumpkin) seed extract* (kõrvitsaseemne ekstrakt), disodium cocoamphodiacetate, urtica dioica (nõgese) extract, sodium lauroyl glutamate, sodium chloride, cinchona succirubra bark extract (kollase kiinapuu ekstrakt), serenoa serrulata fruit extract (sabal palmi vilja ekstrakt) , achillea millefolium extract ( raudrohu ekstrakt), vitis vinifera leaf extract( viinamarja lehe ekstrakt)*, menthol (mentool), capsicum frutescens fruit extract (cayenne pipra ekstrakt), humulus lupulus extract (humala ekstrakt), malva sylvestris (mallow) flower/leaf/stem extract (rõngaslille õite, lehtede ja juurte ekstrakt), olax dissitiflora root oil (küüslaugupuu juure õli), melaleuca alternifoliaoil (teepuuõli)*, rosmarinus officinalis oil (rosmariini õli), alcohol, fragrance, maltodextrin, ethylhexyglycerin, phenoxyethanol, lactic acid

* mahepõllundusest

Pindaktiivsed ained pärit taime-ekstraktidest. Ilma SLS, SLES. Parabeenide ja silikoonide vaba. Nikkel testitud. Cruelty free. Ei ole testitud loomadel. Mikrobioloogiliselt ja dermatoloogiliselt testitud. Parabeenidevaba. Nikkel-kroom-koobalt testitud. Silikoonideta, nafta derivaatideta.

Koostisosadest rohkem:

Raudrohi - paljudes kultuurides peetakse seda pühaks taimeks. Raudrohtu võib pidada kõige ravimiks. Tal on higistama ajav, krambivastane, põletikuvastane, antiseptiline, toniseeriv, tervistav, rahustav ja haavu parandav toime. Varasemalt on kasutatud verejooksude, maohaavade, leetrite, mädapaisete, veenilaiendite, peavalu, tselluliidi, akne, päikesepõletuse, rõugete ja tuulerõugete raviks. Raudroht omab ka limaskestasid ravivat toimet. Suurendab vere hüübimist.  

NB: Info koostisosadest pärineb teatmeteostest, internetist ja rahvatarkustest. Müüja ei vastuta info õigsuse eest!

200 ml