Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

KYO - Silendav šampoon kollageeni ja sheavõiga 1000ml

Viide:8031387001917

Šampoon sisaldab kollageeni ja sheavõid ning sobib kasutamiseks säbrus, kahus ja kuivadele juustele.

20,00 € KM-ga


Rohkem infot

SILENDAV ŠAMPOON KOLLAGEENI JA SHEAVÕIGA

KYO SMOOTH SHAMPOO

Šampoon sisaldab kollageeni ja sheavõid ning sobib kasutamiseks säbrus, kahus ja kuivadele juustele.

Kollageen silub ja täidab juuksestruktuuri ning taastab niiskuse. Sheavõi sisaldab rohkelt A ja E vitamiine ning toitvaid rasvhappeid. Mask muudab säbrus ja kahus juuksed pehmeks, kergeks, elastseks ja säravaks.

Šampoon ei sisalda parabeene ega kahjulikke sulfaate SLS/SLES.

Kasutamine: Niisuta juuksed, kanna šampoon juustele, hõõru. Vajadusel korrata. Loputa hoolikalt. Pärast pesu võid kasutada ka KYO - Juukseid siluvat ja niisutavat maski, mis on ka saadaval Mia24 e-poes.

  • Tooted on toimeainerikkad

  • Kõrge kvaliteediga

  • Ei sisalda parabeene

  • Ei sisalda sulfaate SLS ja SLES

  • Suurepärane hind

Koostis: Aqua (WATER), Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Myreth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Mipa Lauryl Sulfate, Parfum (fragrance), Sodium Chloride, Glycoldistearate, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Cocamide MEA, Laureth-10, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hydrolyzed Collagen, Methylisothiazolinone



SOOVITAME KASUTADA KA JUUKSEMASKI

Info koostisosade kohta

ALS-i ehk ammooniumlaurüülsulfaati (Ammonium lauryl sulfate) peetakse oluliselt vähem ärritavaks kui SLS-i (Sodium Lauryl Sulfate). Skaalal 0-10, kus vee potentsiaalne ärritavus on 0 ja SLS-i puhul 10, on ALS-i hinnang 4, mis on märgatavalt palju vähem ärritav kui SLS.

1000 ml

Tahad teada, mis on kollageen? Toome välja kuus põhjust, mil kollageenist võib sinule abiks olla. Loe lähemalt kollageeni kohta meie blogist - Mis on kollageen ja miks seda vaja on.