Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Imperity - Bambuseekstraktiga šampoon 1000ml

Viide:5999070906228

Sisaldab orgaanilist bambuseekstrakti, mis niisutab ja taastab juukseid. Annab neile pehmuse ja sära. Sobib kõikidele juustele. Šampoon ei sisalda kahjulikke sulfaate SLS/SLES, parabeene ja lõhnaaineid.

19,00 € KM-ga

Seda toodet ei ole enam laos

Rohkem infot

Bambuseekstraktiga šampoon

IMPERITY Organic Mi Dollo Di Bamboo Shampoo

Bambusešampoon on neile, kes soovivad kergelt kammitavaid ja imehästi lõhnavaid juukseid. Šampoon on toodetud bambuseekstraktiga ja see sisaldab juuste optimaalseks hoolduseks vajalikke aineid. Sobib kõikidele juuksetüüpidele.

Kasutamine: Kanna toode juustele, masseri ja lase mõjuda, ning loputa. 

  • Parabeenivaba
  • SLS vaba
  • Silikoonidevaba
  • Värvainetevaba

Sisaldab ainult orgaanilisi aineid

Tegemist on profitootega!

Saadaval ka väiksemas pakendis!

1000ml

Säilib avatuna 12 kuud.

Koostisosad: Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Myreth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, MIPA Lauryl Sulfate; Sodium Chloride, Glycol Distearate, Parfum, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Cocamide MEA, Laureth-10, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Propylene Glycol, Methylisothiazolinone, Bambusa Vulgaris Sap Extract.

Info koostisosade kohta

ALS-i ehk ammooniumlaurüülsulfaati (Ammonium lauryl sulfate) peetakse oluliselt vähem ärritavaks kui SLS-i (Sodium Lauryl Sulfate). Skaalal 0-10, kus vee potentsiaalne ärritavus on 0 ja SLS-i puhul 10, on ALS-i hinnang 4, mis on märgatavalt palju vähem ärritav kui SLS.