Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

NAÏF - Niisutav šampoon lastele 200ml

Viide:8717953117304

Naïf niisutav šampoon puuvillaseemne ekstraktiga on mõeldud spetsiaalselt beebide ja laste õrnadele juustele ja peanahale.

10,12 € KM-ga


Rohkem infot

Niisutav šampoon

NAÏF Nourishing Shampoo

Naïf niisutav šampoon puuvillaseemne ekstraktiga on mõeldud spetsiaalselt beebide ja laste õrnadele juustele ja peanahale. Seebivaba. Ei ärrita nahka ja silmi. Šampooni leebe koostis jätab juuksed pehmeks ja läikivaks.

Võib kasutada ka siis, kui beebil veel juukseid ei ole, kuna on suurepärane ka peanaha hooldamiseks. Kasutada koos beebiõliga beebikõõma eemaldamiseks.

Naïf šampoon on pisaravaba ning tehtud nahale õrnadest koostisosadest nagu kuivatatud kookoskiud (puhastavad), nisuproteiin, puuvillaseemne ekstrakt (pehmendab ja leevendab nahaärritust), taimne glütseriin (fermenteeritud suhkrust), sool ning Naïf signatuurparfüüm (hüpoallergeenne).

Naïf tooted on:

  • dermatoloogiliselt testitud
  • pH neutraalsed
  • hüpoallergeensed
  • säilitusainete vabad.

Ei sisalda PEG, SLS/SLES, fenoksüetanooli, parabeene, mineraalõli või teisi potentsiaalselt kahjulikke koostisosasid.

Leebed ja spetsiaalselt loodud beebidele ja lastele.

Naïf kasutab ainult väga puhtaid, looduslikke ja hooldavaid koostisosasid, mis sobivad väga tundlikule ja ekseemile kalduvale nahale.

Kasutamine: masseerida väike kogus šampooni niiskele peanahale ja juustele. Loputa põhjalikult.

Koostisosad: Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Citric Acid, Glyceryl Oleate, Hydrolyzed Wheat Protein, Gossypium Herbaceum Seed Extract, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Chloride, Fragnance (allergen-free), Sodium Hydroxide