Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Actyva - Tugevdav ja kaitsev šampoon 250ml

Viide:8020936072522

Tugevdav ja kaitsev šampoon. Sisaldab ainulaadset Bond Creator Complexi, mis taastab juukses olevad disulfiidsillad. Lisaks naturaalset rebasheina ja punavetikat ning patendeeritud VELIAN KOMPLEKSI 4 orgaanilisest taimest- vägihein, käokuld, kummel ja linaseeme. 

20,30 € KM-ga


Rohkem infot

Tugevdav ja kaitsev šampoon

Actyva Nuova Fibra Shampoo

Tugevdav ja kaitsev šampoon. Sisaldab ainulaadset Bond Creator Complexi, mis taastab juukses olevad disulfiidsillad. Lisaks naturaalset rebasheina ja punavetikat ning patendeeritud VELIAN KOMPLEKSI 4 orgaanilisest taimest- vägihein, käokuld, kummel ja linaseeme. Toimeained tõstavad juukse niiskust 8% ja parandavad kahjustused. Moodustavad juuste ümber kaitsva kihi väliste kahjustuste vastu. Juuksed muutuvadsäravaks ja tugevaks. Šampoon sisaldab 79% naturaalseid taimi, mis on kasvatatud sertifitseeritud Eco Bio Laboris. Šampoonil on Vegan Cosmetic sertifikaadid! Dermatoloogiliselt testitud. Pakend on Green PE sertifikaadiga.

Professionaalseks kasutamiseks

Tugevdav ja kaitsev šampoon koostisosad

Koostisosad: Actyva Nuova Fibra Shampoo 250 ml INGREDIENTS: AQUA (WATER/EAU), SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, LAURETH-5 CARBOXYLIC ACID, ETHOXYDIGLYCOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PEG-18 GLYCERYL OLEATE/COCOATE, PARFUM (FRAGRANCE), PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, AMODIMETHICONE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, POLYQUATERNIUM-10, CITRIC ACID, C11-15 PARETH-7, LAURETH-9, DMDM HYDANTOIN, GLYCERIN, POTASSIUM SORBATE, POLYQUATERNIUM-80, DISODIUM EDTA, ALLANTOIN, TRIDECETH-12, BUTYLENE GLYCOL, SHIKIMIC ACID, LYSINE HYDROCHLORIDE (LYSINE HCl), ZINC PCA, PROLINE, SELAGINELLA LEPIDOPHYLLA EXTRACT, HYDROLYZED PEA PROTEIN, OLEA EUROPAEA OIL UNSAPONIFIABLES (OLEA EUROPAEA (OLIVE) OIL UNSAPONIFIABLES), LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, HYPNEA MUSCIFORMIS EXTRACT, SUCROSE, SORBIC ACID, AMARANTHUS CAUDATUS SEED EXTRACT.

Nuova Fibra sari -  juuste tervis ennekõike!
See sari on loodud hoolitsuseks kahjustatud juustele. Taastab tugevuse, ilu, tekstuuri ja terve välimuse. Taastav omadus on garanteeritud ekslkusiivse Bond Creator Complexi abil, mis koosneb naturaalselt esinevatest molekulidest, mis käituvad sünergiliselt, taastades disulfiid sidemeid juustes, et eemaldada kahju, mis on tekkinud füüsilise, mehaanilise ja keemilise kahjustuse tagajärjel läbi aja.