Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Liding - Energiat ja elujõudu andev šampoon žennšenniekstrakti ja kofeiiniga 250ml

Viide:8020936073437

Energiat ja elujõudu andev šampoon nõrkadele juustele.

Sisaldab tõhusat ekstrakti ženšennist ja kofeiinist. Ekstraktide tulemusena muutuvad juuksed tugevaks ning elujõuliseks.Lisaks sisaldab šampoon patendeeritud ja auhinnatud VELIAN KOMPLEKSI, mis koosneb 4 orgaanilisest taimest- vägihein, käokuld, linaseeme ja kummel.

16,20 € KM-ga


Rohkem infot

Liding - Energiat ja elujõudu andev šampoon žennšenniekstrakti ja kofeiiniga 250ml

Liding Energy Shampoo

Energiat ja elujõudu andev šampoon nõrkadele juustele.

Sisaldab tõhusat ekstrakti ženšennist ja kofeiinist. Ženšenn stimuleerib karvanääpsu tegevust. Kofeiin ergutab peanaha mikro-vereringet.  Ekstraktide tulemusena muutuvad juuksed tugevaks ning elujõuliseks. Lisaks sisaldab šampoon patendeeritud ja auhinnatud VELIAN KOMPLEKSI, mis koosneb 4 orgaanilisest taimest- vägihein, käokuld, linaseeme ja kummel. Tänu Velian Kompleksile saavad juuksed juurde sära, pehmust ja kammitavust. Šampoon on 90% naturaalse ja puhta koostisega! Professionaalne toode

Energiasüst juustele

Elustiili muutustega kaasnev stress ja hormonaalne tasakaalutus on suurendanud viimaste aastate jooksul inimeste arvu, kes kurdavad juuste välja langemist ja see algab aina varem ja varem. Et anda sellistele juustele uut elujõudu on Liding loonud Energy sarja: kolm lihtsalt sammu, mis töötavad sünergias taastades peanahka ja elustades juukseid.