Faith in Nature sügavpuhastav šampoon teepuuõliga normaalsetele/õlistele juustele 400ml

Tootekood : 708002041587

Faith in Nature sügavpuhastav šampoon teepuuõliga normaalsetele/õlistele juustele sisaldab 99% looduslikke koostisosi.

See šampoon sisaldab looduslikku antibakteriaalset teepuuõli. 99% looduslikke koostisosi.

Toote pakend on taaskasutatud materjalidest.

8,10 € (Tax incl.)

Omadused

Ei sisalda: parabeene
Ei sisalda: SLS
Vegan:: Jah
Sisaldab: Teepuu ekstrakt/õli
Kellele?: Täiskasvanud
Mille puhul sobib?: Normaalsetele juustele
Toote puhtus: Kõrge puhtusaste

Rohkem infot -

Faith in Nature sügavpuhastav šampoon teepuuõliga normaalsetele/õlistele juustele

Faith in Nature sügavpuhastav šampoon teepuuõliga normaalsetele või õlistele juustele. Selle šampooni eriliseks omaduseks on looduslik antibakteriaalne teepuuõli, mis mitte ainult ei puhasta peanahka sügavalt, vaid ergutab ka meeli. Teepuuõli on tuntud oma antiseptiliste omaduste poolest ja aitab võidelda peanaha probleemidega, nagu kõõm või sügelus.

Faith in Nature tooted eristuvad teistest selles, et need sisaldavad ainult parimat kvaliteeti looduslikke koostisosi. See tähendab, et šampoon teepuuõliga on valmistatud ainult looduslikest ja julmusevabadest vegan koostisosadest. See tagab mitte ainult kvaliteetse toote, vaid ka keskkonnasõbraliku valiku.

Sügavpuhastav šampoon eemaldab efektiivselt mustuse, rasu ja jääkained juustest, jättes juuksed puhtaks ja värskeks. Teepuuõli lisamine annab šampoonile meeldiva lõhna ja aitab kaasa peanaha tervisele.

Faith in Nature sügavpuhastav šampoon teepuuõliga sobib normaalsetele ja õlistele juustele. Normaalsete juuste korral aitab see säilitada juuste loomulikku tasakaalu ning jätta need säravaks ja elujõuliseks. Õliste juuste puhul aitab see vähendada rasu tootmist ja hoida juuksed kauem värskena.

Lisaks sellele, et Faith in Nature sügavpuhastav šampoon teepuuõliga on efektiivne ja keskkonnasõbralik valik, on see ka suurepärane võimalus toetada loodust. Faith in Nature on pühendunud sellele, et kasutada ainult jätkusuutlikke koostisosi ning vähendada oma ökoloogilist jalajälge. Ostes nende tooteid, annate oma panuse parema tuleviku poole.

Omadused

  • Normaalsed/õlised juuksed.
  • 100% looduslikud lõhnaained.
  • Ei sisalda parabeene ega SLS-ühendeid.
  • Vegan ja julmusevaba toode.
  • 99% koostisosadest looduslikku päritolu.

Faith in Nature sügavpuhastav šampoon teepuuõliga kasutamine

Kasutamine: Kanna märgadele juustele, masseeri vahule, loputa. Parimate tulemuste saavitamiseks kasuta sama sarja juuksepalsamit. Hoia laste eest kättesaamatus kohas. Silma sattumiselt loputa koheselt puhta veega.

Faith in Nature sügavpuhastav šampoon teepuuõliga koostisosad

Koostisosad: Aqua, Ammonium laureth sulfate, Maris sal, Melaleuca alternifolia leaf oil, Citrus limon peel oil, Citrus aurantifolia oil, Citrus aurantium dulcis peel oil, Polysorbate 20, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Citric acid, Limonene

Teepuuõli - tema kasulikud omadused

Tooted samas kategoorias