Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Urtekram - Šampoon ingveriga, kõõmavastane, 250ml

Viide:URT1967

Värskendava ingveriõie lõhnaga õrn kõõmavastane šampoon on rikastatud ženšenni juure ekstraktiga, et anda juustele tugevust. Lisaks sisaldab juukseid ja peanahka niisutavat aaloed.

8,90 € KM-ga


Rohkem infot

Urtekram - Šampoon ingveriga, kõõmavastane, 250ml

Värskendava ingveriõie lõhnaga õrn kõõmavastane šampoon on loodud spetsiaalselt selleks, et võidelda kõõma vastu. Selle koostises on rikkalikult ženšenni juure ekstrakti, mis annab juustele tugevust ja elujõudu. Lisaks on šampoonis aaloe, mis niisutab nii juukseid kui ka peanahka, jättes need terveks ja säravaks. Šampooni värskendav ingveriõie lõhn pakub meeldivat ja ergutavat dušikogemust, mis aitab kaasa heaolutundele.

Kõõmavastane šampoon on hädavajalik kõõma ja ärritunud peanahaga võitlevatele inimestele. Värskendava ingveriõie lõhnaga šampoon mitte ainult ei leevenda kõõma, vaid jätab ka juuksed hämmastavalt lõhnavaks. Selle šampooni üks peamisi koostisosi on ženšenni juurte ekstrakt, mis pakub juustele mitmeid eeliseid. Ženšenni juure ekstrakt tugevdab teatavasti juuksefolliikuleid, soodustades tervislikumat ja tugevamat juuste kasvu. Seda koostisosa sisaldades aitab šampoon võidelda juuste murdumise vastu ja annab juustele vajalikku tugevust.

Lisaks ženšenni juure ekstraktile sisaldab meie kõõmavastane šampoon ka aloe verat, mis on tuntud oma niisutavate omaduste poolest. Aloe vera teeb imet nii juuste kui ka peanaha niisutamisel, ennetades kuivust ja sügelust. See aitab leevendada kõõma põhjustatud ärritusi ja taastab peanaha niiskustasakaalu. 

Kõõmavastane šampoon on valmistatud õrnade koostisosadega, mis puhastavad peanahka tõhusalt, ilma et see kaotaks loomulikke õlisid. See on oluline selleks, et vältida liigset kuivust või rasueritust, mis mõlemad võivad soodustada kõõma tekkimist. Meie šampoon puhastab põhjalikult, kuid õrnalt, eemaldades liigse õli, mustuse ja kõõma, jättes juuksed pehmeks ja mõnusaks.

Urtekram - Šampoon ingveriga, kõõmavastane koostisosad

Koostisosad: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Glycerin**, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-4 Caprate, Parfum, Pogostemon Cablin Oil*, Panax Ginseng Root Extract, Propanediol Caprylate, Zingiber Officinale Root Oil*, Butylene Glycol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Limonene. 

*mahepõllumajandusest

**valmistatud orgaanilistest koostisosadest

18% koostisest on orgaaniline

46% orgaaniline koostis ilma vee ja mineraalideta

99% koostisest on looduslikku päritolu

Valmistatud Taanis.