Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Urtekram - Šampoon kuivadele juustele, vürtsika apelsiniõiega, 250ml

Viide:URT6529

Vürtsika apelsiniõielõhnaline šampoon kahjustatud ja kuivadele juustele. Sisaldab toitvat jojobaõli, mis aitab taastada juuste tugevuse, pehmuse ja sära. 

8,90 € KM-ga


Rohkem infot

Urtekram - Šampoon kuivadele juustele, vürtsika apelsiniõiega, 250ml

Kui otsite lahendust oma kahjustatud ja kuivadele juustele, siis hea valik on vürtsikas apelsinililleõiega šampoon. See spetsiaalselt väljatöötatud šampoon on loodud selleks, et anda teie juustele sügavat toitmist ja niisutust, muutes need tugevamaks, pehmemaks ja elujõulisemaks kui kunagi varem. Salajane koostisosa? Toitev jojobaõli. Tänu oma rikkalikule vitamiinide ja mineraalide koostisele teeb jojobaõli imet, et taastada teie juuste tervis ja elujõud. Sügavale juuksekarva tungides aitab see parandada kahjustusi, vähendada säritust ja suurendades sära, jättes teile juuksed, mis näevad välja ja tunduvad imelised.

Üks sellle šampooni peamisi eeliseid on selle võime taastada tugevus. Kuivad juuksed on sageli nõrgad ja kipuvad murduma, kuid selle šampooni abil saate oma juukseid seestpoolt tugevdada. Toitev jojobaõli tugevdab juuksefolliikuleid, muutes need vastupidavamaks ja vähem kahjustustele vastuvõtlikuks. Selle tulemusel suudavad juuksed vastu pidada igapäevasele kuumtöötlusele ja keskkonnastressidele, ilma et nad murduksid või muutuksid hapraks.

Lisaks tugevuse taastamisele keskendub šampoon ka pehmuse ja läike suurendamisele. Kuivad juuksed on sageli karedad ja ilma läiketa, kuid spetsiaalne koostis on loodud seda muutma. Joojobaõli aitab niisutada juukseid juurest otsteni, jättes neile siidiselt sileda ja puudutatult pehme tunde. 

Urtekram - Šampoon kuivadele juustele koostisosad

Koostisosad: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Glycerin**, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-4 Caprate, Parfum, Sodium Chloride, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil*, Rosa Damascena Flower Extract*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Lactic Acid, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool. 

*mahepõllumajandusest

**valmistatud orgaaniliste koostisosade abil

13% koostisest on orgaaniline

40% orgaaniline koostis ilma vee ja mineraalideta

99% koostisest on looduslikku päritolu

Valmistatud Taanis.