Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

KYO - Väljalangemise vastane ja juuksekasvu soodustav šampoon 1000ml

Viide:8031387002105

Šampoon on ideaalne ennetamaks juuste väljalangemist või hõrenemist ning soodustamaks juuste kasvu. Nõgese- ja tšilli- ning rosmariini ekstraktidega rikastatud šampoon puhastab ning annab elujõudu. Stimuleerivad koostisosad aitavad toita ja tugevdada juukseid juurtest otsteni. Jätab kohese värskuse ja hea tunde.

20,00 € KM-ga


Rohkem infot

Väljalangemise vastane ja juuksekasvu soodustav šampoon

KYO Energy Shampoo

Šampoon on ideaalne ennetamaks juuste väljalangemist või hõrenemist ning soodustamaks juuste kasvu. 

Nõgese- ja tšilli- ning rosmariini ekstraktidega rikastatud šampoon puhastab ning annab elujõudu. Stimuleerivad koostisosad aitavad toita ja tugevdada juukseid juurtest otsteni. Jätab kohese värskuse ja hea tunde. 

Mikroelemendid: tagavad kudede struktuurse terviklikkuse ja nende hapnikuga varustatuse, sekkudes toitumise mehhanismidesse ja regenereerimisse. Nad tugevdavad kapillaarstruktuuri ja stimuleerivad peanaha vereringlust. Tänu taaselustavale tegevusele on nad vastuolus hõrenemise ja juuste väljalangemisega.

Rosmariin: stimuleerib folliikuleid ja juuste kasvu ning võitleb nende väljalangemisega. Värskendab ja aeglustab kudede degeneratsiooni. Antiseptilised omadused puhastavad nahka ja väldivad peanaha mikro-põletikku.

Nõges: rikas vitamiinide A, C ja K, mineraalide, kaltsiumi, räni, magneesiumi, fosfori, galli happe, klorofülli, tanniinide, karoteeni ja histamiini poolest, reguleerib veresooni, taastades folliikulitele vere nõuetekohase voolamise. Taastab naha pealseima kihi füüsilise PH ja tugevdab nõrgenenud folliikuleid.

Tšilli pipar: Suurenendab verevarustust, mis parandab juuksefolliikule metabolismi.