Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Wet n Wild - Ripsmetušš Big Poppa 10ml

Viide:077802118752

Suurem on parem ja Big Poppa ripsmetušš on kõigist suurem ja parem! Megavolüümi andev, dramaatiliselt pikendav ja intensiivse musta värviga ripsmetušš, mis on rikastatud kastoorõli ehk riitsinusõliga. Muudab isegi kõige häbelikumad ripsmed vastupandamatult kauniks!
8,03 € KM-ga


Rohkem infot

Wet n Wild - Ripsmetušš Big Poppa 10ml

Suurem on parem ja Big Poppa ripsmetušš on kõigist suurem ja parem! Megavolüümi andev, dramaatiliselt pikendav ja intensiivse musta värviga ripsmetušš, mis on rikastatud kastoorõli ehk riitsinusõliga. Riitsinusõli toidab ripsmeid oomega-6 rasvhapete ja oluliste valkudega, et ripsmed oleksid turgutatud. Big Poppa ripsmetušš muudab isegi kõige häbelikumad ripsmed vastupandamatult kauniks!
Lõhnavaba. Parabeenivaba. Vägivallavaba. Vegan.

Wet n Wild - Ripsmetušš Big Poppa koostisosad

Koostisosad: Water/Eau, Paraffin, Butylene Glycol, Palmitic Acid, Polyacrylate-21, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire de Carnauba, Stearic Acid, Steareth-20, Tromethamine, Cetearyl Alcohol, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Tribehenin, Silica, Steareth-2, Acacia Senegal Gum, Phenoxyethanol, Bis-diglyceryl Polyacyladipate-2, Polybutene, Hydroxyethylcellulose, Trideceth-6 Phosphate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Dipropylene Glycol, Glyceryl Caprylate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Iron Oxides (CI 77499).