Pupa - Silmameigi aluskreem 4ml

Tootekood : 8011607312368

Silmameigi aluskreem muudab lauvärvi püsivamaks, võimendab selle tooni ja ühtlasi hõlbustab lauvärvi pealekandmist. Uue põlvkonna Soft Focus puudriga rikastatud lauvärvi aluskreem ühtlustab naha tooni ning vähendab optiliselt kortsukesi ja joonekesi silmalaugudel. 

14,95 € (Tax incl.)

Omadused

Ei sisalda: parabeene
Omadused: Ühtlustab nahatooni
Olek: Kreem
Millisele keha piirkonnale?: Silmad
Millisele keha piirkonnale?: Nahk

Rohkem infot -

Pupa - Silmameigi aluskreem 4ml

Eye Primer

Silmameigi aluskreem muudab lauvärvi püsivamaks, võimendab selle tooni ja ühtlasi hõlbustab lauvärvi pealekandmist. Uue põlvkonna Soft Focus puudriga rikastatud lauvärvi aluskreem ühtlustab naha tooni ning vähendab optiliselt kortsukesi ja joonekesi silmalaugudel. Aluskreem loob naha ja lauvärvi vahele nähtamatu kihi, mis tagab lauvärvi suurema püsivuse. See parabeenivaba aluskreem on oftalmoloogliselt testitud ja toodetud Itaalias.

Pupa - Silmameigi aluskreem kasutamine

KASUTAMINE: enne lauvärvi: kanna õhuke kiht kreemi laugudele ja lase sel mõni sekund kuivada, enne kui jätkad lauvärviga; kui kasutad ainult lauvärvi aluskreemi laugudel, saad optiliselt ühtlase tulemuse, mis annab silmadele puhanud ja värske ilme. Pärast kasutamist sulge aluskreem hoolikalt.

Pupa - Silmameigi aluskreem koostisosad

Koostisosad: ISODODECANE, NYLON-12, TALC, MICA, SQUALANE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, POLYGLYCERYL-3 BEESWAX, HYDROGENATED STYRENE/ISOPRENE COPOLYMER, PROPYLENE CARBONATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, QUERCUS ROBUR BARK EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHERYL ACETATE, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERYL OLEATE, LAURYL METHACRYLATE/GLYCOL DIMETHACRYLATE CROSSPOLYMER, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-t-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, QUERCETIN CAPRYLATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, 77492 (IRON OXIDES)

 

Tooted samas kategoorias