Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Wet n Wild - Lauvärvi aluskreem "Megalast" 10ml

Viide:077802156914

E-vitamiiniga rikastatud lauvärviprimer valmistab silmalauge ette sujuvaks meigi pealekandmiseks, mis lukustab lauvärvi paigale ja hoiab värvid erksana ja kestvana.

7,02 € KM-ga


Rohkem infot

Wet n Wild - Lauvärvi aluskreem "Megalast" 10ml

Megalast Eyeshadow Primer

Aluskreem, mis tõstab esile ja kinnitab lauvärvi.  See valmistab silmalau ette lauvärvi pealekadmiseks ja värvi kinnitamiseks.
Pealekandmine on sujuv ja lihtne, pärast kuivamist on tulemus läbipaistev ja hoiab lauvärvi paigal. Kauapüsiv ja pärast kuivamist on märkamatu ja ühtlane.

Kasutamine: Enne lauvärvi pealekandmist kandke ühtlaselt silmalaugudele ja silmakurrudele.

Wet n Wild - Lauvärvi aluskreem "Megalast" koostisosad

Koostisosad: ISODODECANE, MICROCRYSTALLINE WAX/CIRE MICROCRISTALLINE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, QUATERNIUM-90 BENTONITE, NEOPENTYL GLYCOL DIHEPTANOATE, SILICA, HYDROGENATED STYRENE/METHYLSTYRENE/INDENE COPOLYMER, PROPYLENE CARBONATE, DIISOSTEARYL MALATE, SORBITAN SESQUIOLEATE, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, WATER/EAU, TOCOPHEROL, QUARTZ, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, BISABOLOL, SILICA DIMETHYL SILYLATE, PASSIFLORA EDULIS SEED OIL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, 1,2-HEXANEDIOL, GLYCERIN, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HYDROGENATED LECITHIN, GLUCOSE, ARGININE, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, CITRIC ACID, CALCIUM CARBONATE, ACETYL GLUCOSAMINE, ASCORBIC ACID, GLUTATHIONE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), MICA, IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499). [2207-1M]