Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

IsaDora - Silmalainer "Hypo-Allergenic" must, 3ml

Viide:7317851228303

Asthma Allergy Nordic sertifikaadiga kauapüsiv silmapliiats eriti tundlikele silmadele.

19,95 € KM-ga


Rohkem infot

IsaDora - Silmalainer "Hypo-Allergenic" must, 3ml

HYPO-ALLERGENIC EYELINER

  • Asthma Allergy Nordic sertifikaadiga kauapüsiv silmapliiats eriti tundlikele silmadele.
  • Pikaajaline, veekindel ja kiiresti kuivav. Ei määrdu.
  • Annab täpse joone ja kõrge pigmentatsiooniga tulemuse.
Julmusevaba. Lõhnaainete vaba. Kliiniliselt testitud. Vegansõbralik.

Isegi eriti tundlikud silmad võivad unistada selgelt määratletud silmade välimusest ja seetõttu oleme välja töötanud hüpoallergeense silmapliiatsi: valem, mis on valmistatud hoolikalt valitud koostisosadest, ilma allergiliste või ärritavate omadusteta. Saate intensiivse värvi ja kauapüsiva viimistlusega, mis püsib paigal ilma määrdumise või ülekandumiseta. Ülitäpse aplikaatori abil on lihtne luua loomulikku igapäevast välimust või dramaatilisemat kassisilma, mis kõik on valmistatud Asthma Allergy Nordicu kvaliteedistandardeid järgides – ja see on esimene silmapliiats maailmas, mis on saanud sertifikaadi!

IsaDora - Silmalainer "Hypo-Allergenic" kasutamine

Kasutamine: Libista ülaosa piki oma ripsmepiiri, vajutades õrnalt peene joone saamiseks ja suurendades survet tugevama joone saamiseks. Alusta silma sisenurgast ja lõpeta välisnurgas. Märkus: Hoia alati horisontaalasendis.

Nipp: Kas soovite loomulikku välimust? Kandke lainer punktiirjoonena ripsmete vahele, et luua illusioon tumedamatest ja tihedamatest ripsmetest.

IsaDora - Silmalainer "Hypo-Allergenic" koostisosad

Koostisosad: Aqua/Water, Butylene Glycol, Styrene/Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Coco-Glucoside, Citric Acid, Sodium Laureth-12 Sulfate, Ammonium Hydroxide, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 77266/Black 2 [nano].