Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

IsaDora - Veekindel kulmupliiats kulmuharjaga 1,2g

Viide: 0

  • Vormib, täidab ja määratleb teie kulmud.
  • Veekindel, vahapõhine valem erakordseks püsivuseks.
  • Sisaldab kulmuharja
13,95 € KM-ga

Seda toodet ei ole enam laos

Rohkem infot

IsaDora - Veekindel kulmupliiats kulmuharjaga 1,2g

Isadora Eyebrow Pencil Waterproof

Vahapõhine matt kulmupliiats harjakesega. Hooldavate koostisosade ja kauapüsiva mati värviga vahapõhine veekindel kulmupliiats sobib täiuslikult kuuma ilma või sportimise korral. Kahe otsaga pliiatsit saab kasutada kulmude täitmiseks, kujundamiseks ja harjamiseks, et saavutada vormitud ja viimistletud välimus. Õrnalt mati efektiga värv annab kulmudele loomuliku tooni, mida saab paksemate ja julgemate kulmude kujundamiseks kergelt vormida ja hajutada.

• Kulmude kujundamiseks, täitmiseks ja viimistlemiseks.
• Veekindel ja kauapüsiv vahapõhine koostis.
• Koos kulmuharjakesega.

C- ja E-vitamiin – võimas vitamiinikokteil, mis pehmendab nahka ja kaitseb ebasoodsate keskkonnamõjude (näiteks vabade radikaalide) eest.

IsaDora - Veekindel kulmupliiats kasutamine

Kasutamine: Puhastage kulmud enne nende täitma hakkamist. Alustage kulmude sisenurgast ja liikuge kergete tõmmetega loomuliku karvakasvu suunas kulmukaare otsa poole. Kui kõik tühimikud ja hõredad kohad on täidetud, võtke hari ning kammige kulmud teravate äärte või joonte kustutamiseks üle. Viimistlege kulmugeeliga. SOBIB VEGANITELE.

IsaDora - Veekindel kulmupliiats koostisosad

Koostisosad: MICA, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, SYNTHETIC WAX, LSODODECANE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, POLYBUTENE, SILICA, HYDROGENATED POLYDICYCLOPENTADIENE, ORYZA SATIVA CERA/ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, HYDROGENATED CASTOR OIL, SYNTHETIC BEESWAX, ETHYLENE/PROPYLENE COPOLYMER, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, CI 77891/TITANIUM DIOXIDE, CI 77499, CI 77492, CI 77491/IRON OXIDES.