Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Erbe di Janas - Külmpress riitsinusõli, pipetiga pudelis, 50ml

Viide:EJRICI50

Riitsinus- ehk kastoorõli stimuleerib juuste kasvu, pikendab ripsmeid, tihendab kulme ja niisutab nahka. 100% naturaalne toode. 

9,70 € KM-ga


Rohkem infot

Erbe di Janas - Külmpress riitsinusõli, pipetiga pudelis, 50ml

Riitsinus- ehk kastoorõli stimuleerib juuste kasvu, pikendab ripsmeid, tihendab kulme ja niisutab nahka. 100% naturaalne toode.

Koostisosad: Ricinus Communis Seed Oil.

Kasutamine

  • Stimuleerib ripsmete kasvu- kanda vatitikuga õli ööseks ripsmetele 2 nädala jooksul. Vältida limaskestale sattumist. Ripsmed muutuvad pikemaks ja lopsakamaks.
  • Regulaarsed juuksemaskid tugevdavad juukseid, toidavad peanahka ja väldivad kõõma teket. Õli võib kanda juustele otse või segada kokku munakollase ja meega ning lasta toimida umbes 1h, misjärel mask maha pesta. Maski korrata 1-2 korda nädalas ning paari kuuga on juuksed uues elus.
  • Lõhenenud ja külmast puretud huuli määrida riitsinusõliga. Samuti enne õue külma kätte minekut määrides aitab kaitsta huuli.
  • Õli soodustab väiksemate kriimustuste paranemist.
  • Enne magamaminekut määrida väsinud jalgu õliga ja panna jalga puuvillased sokid. Hommikuks on jalanahk pehme ja valulikkus kadunud.
  • Küünte hooldamiseks hõõruda õli küüntele või teha sooja õlivanni- soodustab küünte kasvu ja tugevdab küüneplaati.

Valmistatud Itaalias.

Riitsinusõli on laialdaselt kasutatav looduslik vahend, mida on kiidetud selle arvukate kasulike omaduste eest. Riitsinusõli on erinevates kultuurides juba sajandeid kasutatud tema kasulike omaduste tõttu. Riitsinusõli üks tuntumaid eeliseid on selle võime soodustada juuste kasvu. Õli sisaldab rohkelt toitaineid ja rasvhappeid, mis toidavad juuksefolliikuleid, stimuleerivad juuste kasvu ja takistavad juuste väljalangemist. Riitsinusõli regulaarne kasutamine peanahale võib aidata parandada juuste üldist tervist ja välimust, muutes need tugevamaks, paksemaks ja läikivamaks.

Lisaks juuste kasvu soodustamisele on riitsinusõli tuntud ka oma niisutavate omaduste poolest. Õli on paks ja viskoosne, mistõttu on see suurepärane pehmendaja kuivale ja kahjustatud nahale. See suudab tungida sügavale nahakihti, pakkudes niisutust ja lukustades niiskust. See muudab kastoorõli populaarseks koostisaineks nahahooldustoodetes, eriti nendes, mis on mõeldud kuiva naha, näiteks ekseemi ja psoriaasi raviks. Selle niisutavate omaduste tõttu on see ka tõhus vahend kuivade ja lõhenenud huulte puhul ning päikesepõletatud naha leevendamiseks.

Veel üks riitsinusõli kasulik omadus on selle põletikuvastane toime. Õli sisaldab ühendeid, mis võivad vähendada põletikku ja rahustada ärritunud nahka. See muudab selle tõhusaks vahendiks selliste seisundite puhul nagu akne, rosaatsea ja dermatiit. Riitsinusõli kandmine kahjustatud piirkondadele võib aidata vähendada punetust, turset ja ebamugavustunnet. Selle põletikuvastased omadused teevad sellest ka populaarse valiku lihas- ja liigesevalu leevendamiseks. Riitsiiniõli masseerimine valusatele lihastele või liigestele aitab vähendada põletikku ning leevendab valu ja jäikust.