Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Hari Tea Shotimaa - Viie elemendi tee – "Vesi" ÖKO, 16x2g

Viide:8717853491528

See tee annab tasakaalu vee elemendile, mis seostub teie emotsioonidega.
See suurepärane tee sobib siis, kui te tunnete, et emotsioonid löövad üle pea või vastupidiselt emotsioonidest tühi.
4,45 € KM-ga


Rohkem infot

Hari Tea Shotimaa - Viie elemendi tee – "Vesi" ÖKO, 16x2g

Jumalikud taime & vürtsikoostised.

Vanade teadmiste kohaselt on viis elementi elu sümboolsed ehitusplokid. Harmoonilise elu elamiseks peavad kõik viis elementi olema tasakaalus. Kuidas me teame, milline on meie seisund? Ja kuidas me saame luua sellise tasakaalu?

Paljudel Idamaade õpetustel nagu Ayurvedal või Sat Nam Rasayanil on meetodid, kuidas analüüsida ja tegeleda nende elementide seisundiga teie kehas. Samuti pakuvad jooga ja mediteerime võimaluse tasakaalustada teie sisemisi elemente. Hari Tea meistersegajad ja praktikud on koostanud nende vanade õpetuste põhjal Hari Tea teed.

Leidke paar minutit, et nautida tassikest maitsvat teed ning kogege Elementide teesarja tasakaalustavat mõju.

Elemendid, millele viitame, on:

Maa – Puuduta maad: Õnnelik maandumine

Vesi – Emotsionaalne puhastumine: Tunne end vabana

Tuli – Puhtuseleek: Lisa kuumust

Õhk – Elu tiibadel: Kergem kui õhk

Eeter – Rõõmus vaikus: Ruumi hoidmine

Ayurveda taime- ja vürtsiteede sari. 16 teepakikest, ilma metallklambri või liimita. Eraldi pakitud maitse säilitamise ja suuremaks mugavuse eesmärgil. Kõik teed on 100% ökoloogilised.

Emotsionaalne puhastus. Vesi
Kes suudab põgeneda sügaviku ahvatluste eest? Me tunneme soovide tulva ja mõnikord kaotame pea. Emotsioonid võivad olla oivaliseks või piinarikkaks takistuseks. Mõlemal juhul võib see sama tung, mis võib meid eemale viia, kanda eemale ka meie emotsionaalse kiindumuse. Küsimus on tasakaalus.

See tee annab tasakaalu vee elemendile, mis seostub teie emotsioonidega.
See suurepärane tee sobib siis, kui te tunnete, et emotsioonid löövad üle pea või vastupidiselt emotsioonidest tühi.

Päritolumaa: Holland.

Hari Tea Shotimaa - Viie elemendi tee – "Vesi" ÖKO koostisosad

Koostisosad: Hibiscus* (35%), lagritsa juur* (30%), piparmünt* (14%), basiilik*, ingver*, nõges*, must pipar*, kardemon*, kaneel*, nelk*.

* = Ökoloogiline.

Tee joomine on kujunenud üle maailma populaarseks traditsiooniks ning sellel on mitmeid tervisega seotud eeliseid. Uuringud on näidanud, et tee tarbimine võib kaasa aidata pikemale elueale ning vähendada südamehaiguste riski. Erinevad teesordid, nagu roheline, valge, must ja taimetee, pakuvad erinevaid tervisele kasulikke omadusi.

Teejoomise eelised meie tervisele

1. Tee sisaldab antioksüdante

Tee on rikas antioksüdantide poolest, mis aitavad võidelda kehas esinevate vabade radikaalidega. Need vabade radikaalidega võitlevad ühendid aitavad vähendada põletikku, tugevdada immuunsüsteemi ning kaitsta keha erinevate haiguste, sealhulgas vähi ja südamehaiguste eest. Antioksüdandid aitavad ka aeglustada vananemisprotsessi ning hoida nahka tervena ja nooruslikuna.

2. Tee aitab vähendada südamehaiguste riski

Mitmed uuringud on näidanud, et teejoomine võib aidata vähendada südamehaiguste riski. Näiteks leiti Taanis läbiviidud uuringus, et rohkem kui kuue tassi tee joomine päevas vähendas südamehaiguste riski 36 protsendi võrra. Roheline tee on eriti tuntud oma südame tervist toetavate omaduste poolest. See aitab alandada vererõhku, vähendada kolesteroolitaset ning parandada vereringet.

3. Tee toetab seedimist ja ainevahetust

Tee joomine võib aidata seedimist ja ainevahetust ning seeläbi kaalulangetamist. Mõned teesordid, nagu roheline tee, kiirendavad ainevahetust, suurendavad rasvapõletust ning aitavad vähendada kehakaalu. Lisaks sellele aitab tee seedetrakti tööd ning leevendab seedeprobleeme, nagu kõhukinnisus ja gaasid.

4. Tee tugevdab immuunsüsteemi

Tee tarbimine aitab tugevdada immuunsüsteemi ning hoida meid tervena. Tee sisaldab tervist toetavaid ühendeid, mis aitavad võidelda bakterite ja viirustega ning vältida haiguste teket. Erinevad teesordid, nagu roheline ja valge tee, on eriti tuntud oma immuunsüsteemi tugevdamise omaduste poolest.

5. Tee parandab vaimset tervist ja vähendab stressi

Tee joomine võib aidata parandada vaimset tervist ning vähendada stressi ja ärevust. Mõned teesordid, nagu kummelitee ja rooibos, on tuntud oma rahustavate omaduste poolest ning aitavad lõõgastuda ja rahuneda. Roheline tee sisaldab ka L-teaniini, mis aitab parandada keskendumisvõimet ja tuua kaasa rahuliku meeleseisundi.