Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Artemis Bio - Kummelitee, 24g

Viide:8428201310018

Seda kasutatakse traditsiooniliselt väiksemate maohäirete leevendamiseks. Lisaks on sellel seedesüsteemi rahustav toime ning suurepärane magus maitse. Pakis on 20 teepakki.

3,65 € KM-ga

Seda toodet ei ole enam laos

Rohkem infot

Artemis Bio - Kummelitee, 24g

Kui otsite maitsvat ja tõhusat viisi oma seedesüsteemi rahustamiseks, siis on heaks abiliseks kummelitee! Seda traditsioonilist jooki on sajandeid kasutatud väiksemate seedeprobleemide leevendamiseks ja on lihtne mõista, miks. Tänu igas teekotis olevale kummelile mõjub see seedesüsteemile õrnalt ja rahustavalt, aidates leevendada kergemaid ebamugavustundeid. 

Kummel on oma heade omaduste poolest tuntud juba sajandeid ja pole üllatav, et see on selle tee peamine koostisosa. Kummeliteed kasutatakse sageli lõõgastumise ja stressi vähendamiseks, mistõttu on see ideaalne tee pärast pikka päeva. Kuid paljud inimesed ei tea, et kummelil on ka põletikuvastased ja antibakteriaalsed omadused, mistõttu on see suurepärane valik ka väiksemate kõhuhädade leevendamiseks.

Ja ärgem unustagem ka maitset - Kummeli tee on lihtsalt jumalik! Kummeli magusus seguneb suurepäraselt teiste maitsetega, mis teeb iga lonksu tõeliselt nauditavaks.

Kui otsite looduslikku ja tõhusat viisi oma seedesüsteemi rahustamiseks või enda lõõgastumiseks, proovige kummeli teed. Tänu maitsvale maitsele, rahustavale mõjule ja kummeli jõule saab sellest kindlasti peagi teie teekollektsiooni osa!

Pakis on 20 teepakki.

Artemis Bio - Kummelitee koostisosad ja valmistamine

Koostisosad: kummel*.

*mahepõllumajandusest

Valmistamine: aseta teepakike tassi, kalla peale keev vesi ja lase tõmmata 5 minutit.

Miks tee joomine on hea?

Tee joomine on hea mitmel põhjusel. Esiteks, tee sisaldab antioksüdante, mis aitavad võidelda kehas esinevate kahjulike vabade radikaalidega. Antioksüdandid on olulised tervise säilitamiseks ning võivad vähendada põletikku ja haiguste riski.

Teiseks, tee joomine võib aidata vähendada südamehaiguste riski. Mitmed uuringud on näidanud, et tee tarbimine võib alandada vererõhku, vähendada kolesteroolitaset ning parandada südame tervist.

Kolmandaks, tee joomine võib aidata kaalulangetamisel. Mõned teesordid, nagu roheline tee, kiirendavad ainevahetust ja rasvapõletust ning aitavad vähendada kehakaalu.

Neljandaks, tee tarbimine võib tugevdada immuunsüsteemi ning hoida meid tervena. Tee sisaldab mitmeid tervist toetavaid ühendeid, mis aitavad võidelda haigustega ning vältida nakkuste teket.

Viiendaks, tee joomine võib aidata parandada vaimset tervist ning vähendada stressi ja ärevust. Mõned teesordid, nagu kummelitee ja rooibos, on tuntud oma rahustavate omaduste poolest ning aitavad lõõgastuda ja lõdvestuda.

Tee joomine on seega mitmekülgne ja tervislik valik, mis pakub palju kasu meie kehale ja vaimule. Olgu see roheline, valge, must või taimetee, võime olla kindlad, et tee toob meie elusse palju rõõmu ja head tervist.

Proovi erinevaid teesorte ning naudi nende tervislikke eeliseid!