Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Artemis Bio - Vererõhu tee, 30g

Viide:8428201310452

Aitab hoida vererõhu madala. Karbis on 20 teepakki.

5,05 € KM-ga


Rohkem infot

Artemis Bio - Vererõhu tee, 30g

Aitab hoida vererõhu madala. Karbis on 20 teepakki.

Koostisosad: oliivilehed*, viirpuu*, pärnaõied*, apelsinikoor*

*mahepõllundusest

Valmistamine: aseta teepakike tassi põhja. Kalla peale keev vesi ja lase tõmmata 5 minutit.

Hoiatus! Mitte ületada päevast soovitavat kogust (1 teekotike päevas). Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Hoida lastele kättesaamatus kohas! 

Valmistatud Hispaanias

Tee joomise eelised

Kofeiinivaba janukustutaja - tee niisutab keha

Tee on suurepärane janukustutaja ja aitab hoida keha niisutatuna. Erinevalt mõnest muust joogist, nagu näiteks kohv või gaseeritud joogid, ei tekita tee dehüdratsiooni. See on eriti oluline kuuma ilmaga, kui keha vajab rohkem vedelikku. Tee aitab säilitada keha normaalset vedelikutasakaalu ja ei vii välja olulisi mineraale, nagu vesi seda võib teha.

Antioksüdantide rohkus - tee võitleb haigustega

Erinevad teesordid on rikkad antioksüdantidest, mis on üks peamisi põhjuseid, miks tee joomine on tervisele kasulik. Antioksüdandid aitavad võidelda kehas esinevate vabade radikaalidega, mis võivad põhjustada rakkude kahjustusi ja haigusi. Tee joomine võib aidata vähendada paljude erinevate vähi- ja südamehaiguste riski ning tugevdada immuunsüsteemi.

Südame tervis - tee kaitseb südant

Tee võib olla suurepärane toetus südame tervisele. Uuringud on näidanud, et tee joomine võib vähendada südamehaiguste riski. Näiteks ühes Taanis läbiviidud uuringus leiti, et rohkem kui kuue tassi tee joomine päevas võib vähendada südamehaiguste riski koguni 36%. Lisaks sellele võib tee aitada alandada kolesteroolitaset ja vererõhku ning parandada vereringet.

Õhtused teevalikud - rahustavad ja kofeiinivabad

Õhtuseks joogiks sobivad kõige paremini teed, mille kofeiinisisaldus on madalam. Näiteks puuvilja-, taimse- ja õieteed, rooibos ja oolong tee. Rooibos tee on punase värvusega ja sellel on magus maitse. See ei sisalda kofeiini ning on rahustava ja loogastava toimega. Rooibos tee on hea valik ka lastele.

Kodused taime- ja õieteed on samuti suurepärased valikud õhtuste jookide jaoks. Neid saab valmistada erinevatest taimedest ja lilledes leiduvatest koostisosadest ning need pakuvad maitset ja lõõgastust pärast pikka päeva.