Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Biaks - Uinumist soodustav melatoniinisprei 25ml

Viide:768563265709

Uinumist soodustav melatoniinisprei on suurepärase imenduvusega ja lisaks melatoniinile on lisatud veel mõned taimsed ekstraktid.

Und ja uinumist soodustav spray kujul toidulisand, mis sisaldab

  • Melatoniin
  • Punakas kannatuslill
  • Sidrunmeliss

Mustsõstramaitseline suukaudne sprei „Spray“, 125 pihustust!

10,10 € KM-ga


Rohkem infot

Biaks uinumist soodustav melatoniinisprei

Suurepärase imenduvusega melatoniin ja taimsed ekstraktid. Mustsõstramaitseline suukaudne sprei „Spray“, 125 pihustust!

Kasutamine: soovituslik päevane annus täiskasvanule 1-2 pihustust päevas suhu või põse siseküljele enne magaminekut. Enne kasutamist loksutada!

Biaks sprei koostis

Aktiivkoostisosad ühes serveeringus (1 pihustus): melatoniin: 1 mg, punakas kannatuslill: (Passiflora incarnata) 11,5 mg, sidrunmeliss: (Melissa officinalis) 10 mg. Koostisosad: vesi, paksendaja: ksülitool (25%) ja ksantaankumm, punakas kannatuslill (Passiflora incarnata), sidrunmeliss (Melissa officinalis), mustsõstra maitseaine, melatoniin, säilitusaine: kaaliumsorbaat, säilitusaine: kaaliumsorbaat.

Säilitamine: Hoida kuivas, toatemperatuuril (mitte üle 25®C) kaitstuna otsese päikesevalguse eest. Pärast esmast avamist säilivusaeg 6 kuud.

NB! Toidulisand ei asenda mitmekesist toitumist! Soovitatavat päevast annust mitte ületada! Hoida lastele kättesaamatus kohas! Mitte kasutada ülitundlikuse korral mõne toote koostisosa suhtes! Sobilik ka vegatarianidele! Gluteeni-, želatiini ja alkoholivaba! Ei sisalda kunstlikke värv- ega maitseaineid! 

Netokogus: 25 ml