Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Uns - Shatavari ekstrakt (530mg) + bioperiin, 60 kapslit

Viide:5904238961865

Shatavari, või kobaraspar, on taim, mida on ajurveedilises meditsiinis sajandeid kasutatud naiste tervise toetamiseks. See taim on eriti tuntud oma positiivse mõju poolest menstruatsioonile ja menopausile. Shatavari on looduslik adaptogeen, mis aitab kehal kohaneda stressiga ning toetab reproduktiivorganite tervist.

14,10 € KM-ga


Rohkem infot

Uns - Shatavari ekstrakt (530mg) + bioperiin, 60 kapslit

Shatavari, või kobaraspar, on taim, mida on ajurveedilises meditsiinis sajandeid kasutatud naiste tervise toetamiseks. See taim on eriti tuntud oma positiivse mõju poolest menstruatsioonile ja menopausile. Shatavari on looduslik adaptogeen, mis aitab kehal kohaneda stressiga ning toetab reproduktiivorganite tervist.

Shatavari ehk kobaraspari (Asparagus racemosus) kuulub sparglite perekonda. Toidulisandina kasutatakse taime juure jahvatamisel saadud pulbrit.

Uns - Shatavari ekstrakt (530mg) + bioperiin koostisosad

Koostisosad: Shatavari ehk kobaraspari (Asparagus racemosus) juure ekstrakt (15:1), Bioperiin® – musta pipra (Piper nigrum) ekstrakt (50:1), tselluloosi kapsel – glaseeraine hüdroksüpropüülmetüültselluloos (HPMC).

Uns - Shatavari ekstrakt (530mg) + bioperiin kasutamine

Kasutamine: 1 kapsel 1x päevas, vähese veega.

1 portsjon (1 kapsel)

Shatavari (Asparagus racemosus) juure ekstrakt (15:1)

min. 30% saponiinid – 160mg

530mg

Bioperiin®  – musta pipra (Piper nigrum) ekstrakt (50:1)

min. 95% piperiin – 1,9mg

2mg

Säilitada kindlalt suletuna, temperatuuril 15-25°C, kuivas kohas. Kaitsta niiskuse ja valguse eest.

Hoiatus! Ravimeid kasutavad isikud peaksid toodet tarbima üksnes meditsiinilise järelvalve all. Mitte ületada päevast soovitatavat kogust. Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Hoida lastele kättesaamatus kohas! Ära tarbi, kui turvakile on katki või see puudub.

Netokaal: 38g

Toodetud Poolas. 

Shatavari - Tervendav Imetaim

Shatavari, mida teaduslikult tuntakse kui Asparagus racemosus, on spargliliik, mis kasvab peamiselt Indias, Himaalajas ja Sri Lankal. See taim on olnud oluline osa ajurveedilisest meditsiinist juba ammustest aegadest. Shatavari juurtes sisalduvad bioaktiivsed ained pakuvad palju tervisele kasulikke omadusi, eriti naiste reproduktiivse süsteemi toetamisel.

Shatavari on eriline just selle poolest, et see aitab tasakaalustada naissuguhormoonide tootmist kehas. See omadus võib olla eriti kasulik menstruatsiooni- ja menopausieas naistele, kui hormonaalsed muutused võivad põhjustada ebamugavusi ja terviseprobleeme.

Shatavari Mõju Menstruatsioonile

Menstruaaltsükkel on naise keha loomulik protsess, mis toimub iga kuu. Mõned naised võivad aga kogeda ebaregulaarset tsüklit, valulikke menstruatsioone või muid ebamugavusi. Shatavari võib olla abiks nende probleemide leevendamisel.

Menstruatsioonieelse sündroomi (PMS) leevendamine

Shatavari omab hormonaalset tasakaalustavat toimet ning võib aidata leevendada menstruatsioonieelse sündroomiga seotud sümptomeid. See võib hõlmata meeleolu kõikumisi, rinnatundlikkust, kõhuvalu ja turset. Shatavari regulaarne tarbimine võib aidata vähendada nende sümptomite raskust ning parandada üldist heaolu enne menstruatsiooni algust.

Valulike menstruatsioonide leevendamine

Paljud naised kogevad menstruatsiooni ajal valu ja ebamugavustunnet alakõhus. Shatavari võib aidata leevendada neid sümptomeid tänu oma põletikuvastaste omaduste. See aitab vähendada põletikku kehas, mis võib olla üks valu tekitajatest.

Shatavari Mõju Menopausile

Menopaus on naise elus oluline faas, millega kaasnevad hormonaalsed muutused ja ebamugavused. Shatavari võib olla kasulik menopausis naistele, kes võitlevad sümptomite nagu kuumahood, unetus, meeleolumuutused ja tupe kuivusega.

Kuumahoogude leevendamine

Kuumahood on üks levinumaid menopausiga seotud sümptomeid. Need võivad olla äärmiselt ebamugavad ja häirida igapäevaelu. Shatavari võib aidata vähendada kuumahoogude sagedust ja intensiivsust, toetades hormoonide tasakaalu kehas.

Uneprobleemide leevendamine

Menopausiga kaasnevad sageli uneprobleemid, nagu unetus ja rahutu uni. Shatavari võib aidata rahustada närvisüsteemi ning tagada normaalse une. Sellel on lõõgastav toime, mis võib aidata vähendada unehäireid ja parandada une kvaliteeti.

Hormonaalse tasakaalu toetamine

Menopausi ajal toimuvad hormonaalsed muutused kehas, mis võivad põhjustada meeleolumuutusi, ärevust ja depressiooni. Shatavari võib aidata tasakaalustada hormonaalset tasakaalu ning leevendada nendega seotud sümptomeid. See võib aidata parandada meeleolu ning üldist heaolu menopausi ajal.