Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Be More - Mineraalainete segu 200g

Viide:4744806010547

Mineraalainete segu on sobilik:

  • inimestel, kes soovivad tarbida aluselist vett.
  • inimestel, kes soovivad langetada organismi liigset happesust.
  • inimestel, kes soovivad tarbida lisaks või taastada organismis mineraalainete tasakaalu (näiteks sportlased)
13,82 € 16,26 € 15% KM-ga

Seda toodet ei ole enam laos

Rohkem infot

Be More - Mineraalainete segu 200g

Be More toidulisandid

Tasakaalus organismi sisekeskkond!

  • Muudab joogivee aluseliseks
  • Aitab langetada organismi liigset happesust
  • Leevendab reflukshaigust, kõhukinnisust, puhitusi
  • Vähendab väsimust ja kurnatust
  • Aluseline organismi keskkond on patogeenidele vähem vastuvõtlik
  • Aluseline vesi hoiab keha rakud tervena
  • Aitab taastada organismis mineraalainete tasakaalu
  • Aitab kaasa salenemisele soodustades ainevahetust
  • Sobilik veganitele

Mineraalainete segu koosneb neljast organismile vajalikust mineraalsoolast, mis aitavad muuta joogivee aluseliseks. Aluselise vee pH tase on oluliselt kõrgem kui tavalisel joogiveel, aidates neutraliseerida keha happetasakaalu, muutes kehakoed aluseliseks, langetades liigset happelisust. Kuna patogeenid – viirused, bakterid ja teised haigustekitajad armastavad happelist elukeskkonda, aitab aluselise vee joomine me organismi patogeenidele vähem vastuvõtlikuks muuta, sest aluseline keskkond ei ole pahalastele sobilik.

Segu sisaldab märkimisväärses koguses kaltsiumit ja magneesiumit. Kaltsium ja magneesium mõlemad aitavad kaasa normaalsele energiavahetusele, toetavad närvisüsteemi talitlust, lihaste tööd ning aitavad hoida luid normaalsetena. Lisaks vähendab magneesium väsimust ja kurnatust ning aitab kaasa elektrolüütide tasakaalule ning normaalsele valgusünteesile. Himaalaja sool, milles sisaldub hulgaliselt kasulikke mineraale on me tervisele väga vajalik, sest kehavedelikud – nii lümf, veri kui ka rakkude vaheline vedelik on soolakad ja aluselised ja mineraliseeritud aluseline vesi aitab hoida keha rakud tervena.

Loe rohkem nelja soola segu kohta

Be More - Mineraalainete segu tarvitamine

Tarvitamisjuhis: Täiskasvanutele (alates 18. eluaastast) 17 grammi (umbes 3 teelusikat) segu lahustada 1 liitris vees ning tarbida päeva jooksul. Vältida joomist 1 h enne ja peale söömist. Esmakordsel kasutamisel lahustada 5 grammi soola segu (1 teelusikas) 1 liitris vees. Soovi korral võib soola kogust järk-järgult suurendada kuni 17 grammini päevas.

Toidulisand ei ole mõeldud mitmekesise toitumise asendamiseks! Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili!

Päevaseks tarbimiseks soovitatud kogust ei tohi ületada!

Päevane annus sisaldab 

5 grammi

NRV*

17 grammi

NRV*

Kaltsium

235 mg

29%

800 mg

100%

Magneesium 

88 mg

23%

300 mg

80%

Naatrium

372 mg

**

1266 mg

**

* NRV- Päevane võrdluskogus täiskasvanutel

** Päevast võrdluskogust täiskasvanutele ei ole määratud

Be More - Mineraalide segu koostisosad

Koostisosad: trikaltsiumtsitraat, magneesiumtsitraat, naatriumvesinikkarbonaat, Himaalaja sool.

Toode ei sisalda: kunstlikke lõhna, maitse- ja säilitusaineid, gluteeni, kala, soja, muna, laktoosi,
pähkleid, sulfiteid ega geneetiliselt muundatud koostisosi.

Nelja soola segu on loodud selleks, et aidata tasakaalustada keha pH-taset ning vähendada metaboolset happelisust. Selle segu kasutamine on osutunud kasulikuks mitmete terviseprobleemide ennetamisel ja leevendamisel. Siin on mõned olulised faktid nelja soola segu kohta.

Mis on nelja soola segu?

Nelja soola segu on kombinatsioon neljast erinevast mineraalsoolast: naatriumvesinikkarbonaat, kaaliumvesinikkarbonaat, magneesiumkarbonaat ja kaltsiumkarbonaat. Need mineraalid on tuntud oma aluselise toime poolest ning aitavad tasakaalustada keha pH-taset, muutes selle kergelt aluseliseks.

Nelja soola segu kasulikud omadused

Siin on mõned selle segu kasulikud omadused:

  1. Energia: Nelja soola segu aitab toetada energiatootlikku ainevahetust ning vähendada väsimust ja kurnatust.

  2. Elektrolüütide tasakaal: See segu aitab säilitada elektrolüütide tasakaalu kehas, mis on oluline normaalseks keskkonna toimimiseks.

  3. Vere tervis: Nelja soola segu aitab stimuleerida punaste vereliblede moodustumist ning parandada hapniku transporti kehas. Samuti aitab see vähendada ummistuste riski ja säilitada normaalset vererõhku.

  4. Mõistus: Selle segu tarbimine toetab neurotransmissiooni, närvisüsteemi ning kognitiivseid ja psühholoogilisi funktsioone.

  5. Seedimine: Nelja soola segu aitab parandada seedetrakti ensüümide normaalset talitlust ning seeläbi soodustada seedimist.

  6. Rakkude kaitsevõime: See segu aitab säilitada rakkude kaitsevõimet oksüdatiivse stressi eest ning toetada immuunsüsteemi.

  7. Lihaste hea toimivus: Nelja soola segu mõjutab positiivselt lihaste funktsiooni, rakumembraane, proteiini sünteesi ja sidekude.

Nelja soola segu ja keha pH-tase

Keha pH-tase on oluline näitaja meie tervisliku seisundi kohta. Optimaalne pH-tase kehas on kergelt aluseline, mis tähendab, et keha on tasakaalus ja suudab toimida efektiivselt. Kuid ebatervislik toitumine ja stressirohke elustiil võivad põhjustada keha ülihappelisust, mis võib tekitada mitmeid terviseprobleeme.

Nelja soola segu kasutamine aitab tasakaalustada keha pH-taset, vähendades metaboolset happelisust. See võib aidata ennetada mitmeid haigusi ja parandada üldist tervist.

Nelja soola segu kasutamine igapäevaelus

Nelja soola segu kasutamine võib olla kasulik kõigile, kes soovivad hoida oma keha tervena ja tasakaalus. Seda võib tarbida igapäevaselt, järgides soovitatud koguseid. Lisaks sellele võib nelja soola segu kasutada ka mitmete terviseprobleemide ennetamiseks ja raviks.

Järeldus

Nelja soola segu on kasulik kombinatsioon mineraalsooladest, mis aitavad tasakaalustada keha pH-taset ning vähendada metaboolset happelisust. Selle segu kasutamine võib aidata parandada üldist tervist, suurendada energiataset ning vältida mitmeid terviseprobleeme. Oluline on järgida soovitatud koguseid ning kasutada nelja soola segu igapäevaselt, et hoida keha tervena ja tasakaalus.