Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Sanct Bernhard - Maarjaohakaõli kapslid, 90tk

Viide:4250382208891

Toidulisand maarjaohaka (Silybum marianum), koliini ja tsingiga. Iga kapsel sisaldab 200mg maarjaohaka kuivekstrakti, standardiseeritud minimaalse 80% silümariini sisaldusega.

90tk

16,70 € KM-ga


Rohkem infot

Sanct Bernhard - MAARJAOHAKAÕLI KAPSLID, 90TK

Toidulisand maarjaohaka (Silybum marianum), koliini ja tsingiga. Iga kapsel sisaldab 200mg maarjaohaka kuivekstrakti, standardiseeritud minimaalse 80% silümariini sisaldusega.

Maarjaohakas on aastasadu olnud hinnatud ravimtaim. Muistsed kreeklased ja roomlased kasutasid maarjaohakat nii maksaprobleemide leevendamiseks kui maohammustuste raviks. Keskajal kasutati maarjaohakat vastumürgina seenemürgituse korral. Kaasajal aga hinnatakse seda okkalist iludust nii loodusravis kui kaasaegses meditsiinis ning lisatakse mitmete ravimite koostisesse. Põletikku vähendava toime ning eeskätt vananemisvastase mõju tõttu leiab maarjaohakaekstrakti ka paljude kreemide koostisosade hulgast.

Maarjaohakas on täis mitmesuguseid bioaktiivseid aineid ja mikroelemente, nagu bioflavonoidid, linool- ja linoleenhape, karotenoidid, tsink, vask, seleen, vitamiinid ja aminohapped. Kõigist neist toitainetest on silimariin kõige kasulikum flavonoidikompleks nimega silimariin, mis vastutab rakumembraanide ja rakkude ainevahetuse kaitsmise eest. Silimariinil on võime takistada toksiinide kogunemist rakkudesse, soodustada jääkainete väljutamist organismist, suurendada toksiine blokeerivate ensüümide tootmist ja tal on põletikuvastased omadused. Silimariini sisaldavat taimset maarjaohakat kasutatakse laialdaselt erinevate haiguste, näiteks maksa- ja sapihaiguste, nahahaiguste, vähi ja muude haiguste raviks ning selle suurepärase toime on tõestatud.

Lisage maarjaohakas oma igapäevarutiini - teie keha tänab teid selle eest!

Sanct Bernhard - MAARJAOHAKAÕLI KAPSLID tarvitamine

Tarvitamine: 1 kapsel päevas koos piisava koguse vedelikuga. Ei sobi alla 17-aastastele lastele ja noortele!

Sanct Bernhard - MAARJAOHAKAÕLI KAPSLID koostisosad

Koostisosad: koliinbitartraat, kuivatatud maarjaohaka viljade ekstrakt (29%), maisitärklis (täiteaine), želatiin, tsinkglükonaat, magneesiumstearaat (eraldav aine).

Ühes kapslis

% NRV-st*

100g kohta

Maarjaohaka kuivekstrakt

200mg

**

29g

   -millest silümariin

160mg

**

23g

Koliin

90mg

**

13g

Tsink

5mg

50

716mg

*päevane võrdluskogus täiskasvanule 

**võrdluskogus pole veel saadaval

Tootel puudu ökomärgistus.

Toodetud Saksamaal.

90tk/61g