Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Biaks - Anxi107, 30 tabletti

Viide:0752794998550

Ärevuse kergemate vormide eiramine võib viia tõsisemate ärevushäirete (nagu paanikahäire, agorafoobia, lihtne foobia, generaliseerunud ärevushäire jne) tekkimiseni. See tähendab, et kui inimene ei pööra tähelepanu ja ei tegele oma kergemate ärevuse ilmingutega, võivad need aja jooksul süveneda ja muutuda tõsisemateks probleemideks. Sellepärast on oluline ärevusega tegeleda juba varajases staadiumis, et vältida sümptomite süvenemist ja ärevushäirete tekkimist. Prekliinilised ja inimestega tehtud uuringud on näidanud, et Echinacea Angustifolia Radixist saadud unikaalselt standardiseeritud ahtalehelise siilkübara juure ekstrakt (EP107TM), mis on Anxi 107 peamine koostisosa, aitab leevendada nii kliiniliste kui ka kergemate ärevusega seotud sümptomeid. See tähendab, et Anxi 107 võib olla kasulik vahend ärevuse leevendamiseks ja selle ennetamiseks.
29,50 € KM-ga


Rohkem infot

Biaks - Anxi107, 30 tabletti

  • Taga parem toimetulek ärevuse ja stressiga
  • Toeta oma vaimset tervist
  • Unikaalne, patenteeritud toimeaine
  • Testitud efektiivsus (4 kliinilist uuringut)

Ärevuse kergete vormide tähelepanuta jätmine võib viia tõsisemate ärevushäirete (sh paanikahäire, agorafoobia, lihtne foobia, generaliseerunud ärevushäire jm) tekkimiseni. Prekliinilised ja inimestel teostatud uuringud näitavad, et unikaalselt standardiseeritud ahtalehelise siilkübara juure ekstrakt (Echinacea Angustifolia Radix), EP107TM, Anxi 107 peamine koostisosa, aitab leevendada nii kliinilise kui kerge ärevusega seotud sümptomeid

Kuidas toimib Ahtalehelise Siilkübara Juure Ekstrakt EP107TM meie kehas?

Ärevuse, meeleoluhäirete ja muude stressisümptomitega toimetulekut kontrollib organismis suurel määral endokannabinoidsüsteem. Patenteeritud ahtalehelise siilkübara juure ekstrakt EP107TM sisaldab alkamiide, mis on endokannabinoidssüsteemi kuuluvate anandamiididega äärmiselt sarnased. Anandamiidid on aga olulised rahu- ja heaolutunde tekkimisel ning aitavad lõõgastuda.

  • EP107TM - ahtalehelise siilkübara juure ekstrakt (Echinacea Angustifolia Radix), mis on Ungari Teaduste Akadeemia poolt uuritud, väljatöötatud ja patenteeritud ärevuse ning sellega seotud sümptomite leevendamiseks. 
  • Kummeli ekstrakt (Matricaria Recutita) - aitab kontrollida kerge ärevuse sümptomeid ning on rahvameditsiinis erinevate tervistavate omaduste poolest kasutusel juba aastasadu.
  • B6 vitamiin - aitab kaasa normaalsetele psühholoogilistele funktsioonidele, immuunsüsteemi talitlusele ning vähendada väsimust ja kurnatust.

Biaks - Anxi107 tablettide koostisosad

Koostisosad: Aktiivkoostisosad: EP107TM* Ahtalehelise siilkübara juure (Echinacea Angustifolia Radix) ekstrakt, kummeli (Matricaria Recutita Flos) ekstrakt, vitamiin B6 (Pyridoxine Hydrochloride). Abiained: stabilisaator: mikrokristalne tselluloos, dikaltsiumfosfaat, ristseotud naatriumkarboksümetüültselluloos, rasvhapped: glaseeraine: hüdroksüpropüülmetüültselluloos; paakumisvastane aine: rasvhapete magneesiumsoolad, ränidioksiid.

Biaks - Anxi107 tablettide kasutamisjuhend

Kasutusjuhised: täiskasvanutele võtta 2 tabletti päevas (hommikul ja/või õhtul) ning üle 12 aastastele lastele võtta 1 tablett päevas. Soovitatav on kasutada toodet vähemalt 2 nädala jooksul. Biaks - Anxi107 tablette võib pidevalt kasutada kuni 8 nädalat, pärast mida on soovitatav teha 2-nädalane paus.

Palun järgige neid juhiseid hoolikalt, et tagada Biaks - Anxi107 tablettide õige ja ohutu kasutamine. Kui teil on kahtlusi või küsimusi, pidage nõu oma arsti või terapeudiga.

Biaks - Anxi107 tabletid on mõeldud ärevushäirete ja stressiga seotud sümptomite leevendamiseks. Need tabletid sisaldavad spetsiaalselt valitud koostisosi, mis aitavad rahustada närvisüsteemi ja parandada meeleolu.

Enne Biaks - Anxi107 tablettide kasutamist lugege hoolikalt läbi pakendi infoleht. Järgige annustamisjuhiseid ja ärge ületage soovitatud doosi. Kui teil tekib mingeid kõrvaltoimeid või tundlikkusreaktsioone, lõpetage kohe tablettide kasutamine ja konsulteerige arstiga.

Pidage meeles, et Biaks - Anxi107 tablette tuleb kasutada vastavalt juhistele. Ärge jagage tablette teistega ega kasutage neid kellegi teise jaoks määratud otstarbel.

Ärge võtke Biaks - Anxi107 tablette koos alkoholi ega teiste rahustitega. Kui te olete rase, imetate last või teil on mõni krooniline haigus, pidage enne tablettide kasutamist nõu oma arstiga.

Biaks - Anxi107 tablettide kasutamine võib aidata teil saavutada parema enesetunde ja vähendada ärevuse sümptomeid. Kuid pidage meeles, et tabletid ei ole alati ainus lahendus. Oluline on leida tasakaalustatud elustiil, mis hõlmab tervislikku toitumist, regulaarset liikumist ja stressi maandamist.

Kokkuvõttes on Biaks - Anxi107 tabletid ohutu ja efektiivne vahend ärevuse ja stressiga seotud sümptomite leevendamiseks. Järgige juhiseid, ärge ületage soovitatud annust ning konsulteerige arstiga, kui teil tekib küsimusi või muret.

Sisaldus päevase annuse kohta (2 tabletti):

  • EP107TM* ahtalehelise siilkübara juure (Echinacea Angustifolia Radix) ekstrakt * 80 mg
  • Kummeli (Matricaria Recutita) ekstrakt 75 mg
  • Vitamiin B6 (Pyridoxine Hydrochloride) 0,42 mg (NRV* 30%)

EP107TM* - unikaalselt standardiseerutud ahtalehelise siilkübara juure (Echinacea Angustifolia Radix) ekstrakt
NRV* - päevane võrdluskogus täiskasvanule

Säilitamine: hoida kuivas, toatemperatuuril kaitstuna otsese päikesevalguse eest

Tootja: Biaks OÜ, Kadaka tee 44a, Tallinn, Harjumaa, Tel: +372 56646198, e-post: biaks@biaks.eu

Netokogus: 5.19 g (30 tabletti)

Toode sobib kasutamiseks ka veganitele. GMO, laktoosi- ja gluteenivaba.

NB! Toidulisand ei asenda mitmekesist toitumist. Soovitavat päevast annust mitte ületada. Mitte kasutada toodet ülitundlikkuse korral mõne koostisosa suhtes. Mitte kasutada toodet raseduse, rinnaga toitmise või teiste ravimite võtmisel ning kui olete noorem kui 12-aastat ilma arsti või apteekriga nõu pidamata.