Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Nature’s Finest - MSM pulber 100g

Viide:3830052954405

MSM (metüülsulfonüülmetaan) on vees lahustuv orgaaniline väävlisühend, mis esineb looduslikult vihmavees, järvedes ja kohas, kuhu vihmavesi valgub. Looduslikud värske toidud on samuti hea MSM-i allikas. Ajalooliselt on MSM inimeste organismi sattunud vihmavee joomise või vihmaveega valmistatud toidu söömise kaudu. Samuti imendub MSM nahka siis, kui see puutub kokku vihmaga. Kuid tänapäevane toiduainete tootmine ning vähene nahakontakt vihmaveega tähendab meie kehadele paraku vähem seda väävlisühendit.
Puhas MSM (metüülsulfonüülmetaan) on lõhnatu ja maitsetu valge vees lahustuv orgaaniline väävlisühend. Kuigi nimi metüülsulfonüülmetaan võib hirmutav tunduda, siis tegelikult on MSM ohutum kui tavaline lauasool. See on meile sama ohutu nagu vesi ise. Metüünsulfonielmetaani nimetatakse ka "ilumineraaliks", mis annab meie kehadele sulfaadi sünteesimiseks kollageeni ja keratiini tarvis oleva väävli . Paljud kasutajad on märganud, et pärast paar nädalat regulaarset kasutamist muutuvad nende juuksed ja küüned tugevamaks ning paksemaks . MSM muudab rakumembraane läbilaskvamateks , lubades rakkudele ligipääsu toitainetele ja veele . Lisaks aitab see eemaldada kehast mürgised ained ja jääkained .

Loe rohkem MSM-i kohta

6,20 € KM-ga


Rohkem infot

MSM pulber

MSM (metüülsulfonüülmetaan) on looduslik väävliühend, mis on kehas oluline aminohapete ehitusplokk. MSM on organismis sisalduv põhikomponent kollageeni, elastiini, kõhrede ja keratiini moodustumiseks. Annab paindlikkust ja tugevust lihastele, luudele, liigestele, sisemistele membraanidele ning peamiselt nahale, juustele ja küüntele. Aitab parandada mälu ning vähendada sportimisjärgset väsimust.

Loe rohkem MSM-i kohta

Koostisosad: MSM (metüülsulfonüülmetaan) pulber.

Kasutamine: soovitatav päevane annus on 3-6g (1/2-1tl). Lisada teele, mahlale või veele.

Hoiatus! Mitte ületada päevast soovitatavat kogust. Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Hoida lastele kättesaamatus kohas! Ei ole soovitatav tarbida raseduse ega imetamise ajal.

Päritolumaa: Hiina. Pakendatud Sloveenias.