Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

I Provenzali - Vannisool eeterlike õlidega, 80g

Viide:8025796005321

I Provenzali vannisool on valmistatud Sardiiniast pärit meresoolast (Maris Sal), mis on rikastatud magneesiumisoolade, kaltsiumisoolade ja C-vitamiiniga. Valitud eeterlikud õlid (piparmünt, eukalüpt, küpress ja lavendel) koos balsamico nootidega annavad vannisoolale meeldiva lõhna täiuslikuks lõõgastuseks ja heaoluks. Koosneb 99,8% looduslikest või looduslikku päritolu koostisosadest. 

4,05 € KM-ga


Rohkem infot

I Provenzali - Vannisool eeterlike õlidega, 80g

Balsamico

I Provenzali vannisool on valmistatud Sardiiniast pärit meresoolast (Maris Sal), mis on rikastatud magneesiumisoolade, kaltsiumisoolade ja C-vitamiiniga. Valitud eeterlikud õlid (piparmünt, eukalüpt, küpress ja lavendel) koos balsamico nootidega annavad vannisoolale meeldiva lõhna täiuslikuks lõõgastuseks ja heaoluks. Koosneb 99,8% looduslikest või looduslikku päritolu koostisosadest. Sobib veganitele.

I Provenzali - Vannisool eeterlike õlidega kasutamine

Kasutamine: Aromaatse ja lõõgastava vanni saamiseks valage kotikese sisu kuuma veega (36/38 °C) täidetud vanni ja lõõgastuge vannis 15-20 minutit. Mõnusa jalavanni saamiseks valada poole kotikese sisu kuuma vee anumasse ja leotada jalgu 10-15 minutit.
Ärge kasutage, kui nahk on kahjustatud või ärritunud. Mitte kasutada mullivannis

I Provenzali - Vannisool eeterlike õlidega koostisosad

Koostis: Linalool, Ascorbic Acid, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Sodium Bicarbonate, Cupressus Sempervirens Leaf Oil, Limonene, Calcium Chloride,,Magnesium Sulfate,Maris Sal (Sea Salt),CI 42090, Lavandula Hybrida Oil, Mentha Piperita Oil (Mentha Piperita (Peppermint) Oil)