Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Actyva - Niisutav ja läiget lisav fluid 125ml

Viide:8020936079316

Juustesse jäetav fluid lokkis ning kuivadele, tuhmidele juustele. Sisaldab naturaalset õli virsikust ja magusmandlist ning patendeeritud Velian kompleksi neljast orgaanilisest taimest- kummel, lina, vägihein ja käokuld. Toimeained niisutavad juukseid ning "äratavad nad elule". Juuksed muutuvad siidiselt pehmeks, säravaks ja kontrollituks. Vegan koostis ja GMO vaba.

23,90 € KM-ga


Rohkem infot

Actyva - Niisutav ja läiget lisav fluid 125ml

ACTYVA DISCIPLINA CRYSTAL FLUID 

Juustesse jäetav fluid lokkis ning kuivadele, tuhmidele juustele. Sisaldab naturaalset õli virsikust ja magusmandlist ning patendeeritud Velian kompleksi neljast orgaanilisest taimest- kummel, lina, vägihein ja käokuld. Toimeained niisutavad juukseid ning "äratavad nad elule". Juuksed muutuvad siidiselt pehmeks, säravaks ja kontrollituks.

Actyva - Niisutav ja läiget lisav fluid kasutamine

Kasutamine: levita 2-5 tilka fluidi kuivadesse juustesse viimase tootena. Fluidi võib kokku segada ka Disciplina Anti Frizz kreemiga. Dermatoloogiliselt testitud. Fluidil on Vegan Cosmetic sertifikaadid. Tootmisel on kasutatud 100% rohelist energiat.

Professionaalne toode.

  

DISCIPLINA SYSTEM'i koostissesse kuuluvad:

  • Virsikuõli
  • Magusmandliõli
  • Niisutavad, pehmendavad ja säraga rikastatud komponendid 

Disciplina sari -  taltsuta ja pehmenda kahuseid ja lokkis juukseid!

Laines, lokkis või säbrus juuksed on peaaegu alati väga kuivad, läiketa ja tuhmid. Lokkis juustel puudub loomulik 14%-ne rakumembraani kiht – CMC, mis annab juustele loomuliku niiskuse, pehmuse ja läike. Lokkis juukse karvanääps on erinevalt sirgest juuksest lapik. Lapik karvanääps tekitab juuksesse pinge ja tema soomus on avatum. See on ka põhjus, miks lokkis juus on eriti tundlik välistele mõjutustele (ilm, UV kiired, föön, tangid) ja keemilistele mõjutustele (värv, lokk).

Paljud spetsiaalsed tooted küll niisutavad ja toidavad lokkis juust aga ei suuda tagada loomulikku 14%-st CMC kihti.

Actyva on välja töötanud DISCIPLINA liini, mille tooted niisutavad ja toidavad lokkis juukseid, kuid ka korrapärastavad ja siluvad laineid, lokke, säbru. Tagavad kauakestvalt õige niiskuse, pehmuse ja sära.

Tooted on loodussõbralikud, ei sisalda kunstlikke värv- ja lõhnaaineid. Šampoonid ei sisalda SLS ja SLES.

Täiuslikult siledate juuste saamiseks vali:

Loomulikult liikuvate lokkide esiletoomiseks vali: