Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

KYO - Volüümisprei, 250ml

Viide:8031387013309

Mahtu ja kohevust lisav sprei peenikestele ja õhukestele juustele. Jätab juuksed liikuvaks ja säravaks.Tänu kergele koostisele ei muuda neid raskeks. Sobib ka tangilokkide puhul püsivama laine saavutamiseks. Toode on vegan koostisega ja sisaldab taimset keratiini, mis tugevdab juuksestruktuuri. 

19,00 € KM-ga


Rohkem infot

KYO - Volüümisprei, 250ml

VOLUME DESIGN

Mahtu ja kohevust lisav sprei peenikestele ja õhukestele juustele. Jätab juuksed liikuvaks ja säravaks. See volüümi andev sprei on kerge tekstuuriga, mis tähendab, et see ei raskenda juukseid ega muuda neid rasvaseks. Seda saab kasutada nii sirgetel kui ka lokkis juustel, et saavutada püsivam laine, mistõttu on see mitmekülgne toode, mis vastab kõigile sinu stiilivajadustele. 

Sobib ka tangilokkide puhul püsivama laine saavutamiseks. Üks parimaid asju selle volüümi suurendava sprei juures on see, et see sisaldab taimset keratiini, mis on tuntud oma võime poolest tugevdada juuste tekstuuri. See tähendab, et su juuksed ei näe mitte ainult täielikumad ja volüümikamad välja, vaid on ka tervemad ja vastupidavamad. Ja mis kõige parem - koostis on täiesti vegan.

KYO - Volüümisprei kasutamine

Kasutamine: pihusta sprei niisketesse juustesse. Seejärel kammi juuksed ning kuivata  vastavalt soovile. Volüümisprei ei sisalda sulfaate, kunstlikke värvaineid, silokooni, parafiini, vaseliini ja parabeene.