Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Nature’s Finest - B-vitamiini kompleksi jook, 150g

Viide:3830052954894

B- kompleks, mis on mõeldud organismi üleüldise talitluse (ainevahetuse, aju, närvi- ja hormonaalsüsteemi, südame- ja veresoonkonna) ning vaimse jõudluse toetamiseks. 

8,60 € KM-ga


Rohkem infot

Nature’s Finest - B-vitamiini kompleksi jook, 150g

Iga B-vitamiin täidab organismis ühte asendamatutest ülesannetest ning seetõttu on oluline tarbida kõiki B-vitamiine üheaegselt ja korraga.

  • B1-vitamiin aitab glükoosi energiaks muundada ning toetab närvirakkude funktsioneerimist. Puuduse peamiseks sümptomiks on väsimus. Lisaks toetab südant ja veresoonkonda ning seedetrakti tegevust.
  • B2-vitamiin annab uriinile erekollase värvi, kui teda on palju. B2  on vaja nägemiseks, küünte, naha ja limaskestade terviseks ja juuste normaalseks kasvuks. Ka punaseid vereliblesid ja rauaainevahetust reguleeriva vitamiini funktsioon on just B2-l.
  • B6-vitamiini puudus takistab kehas õnnehormoonina tuntud serontoniini tootmist,  võtmeroll hormoonide tasakaalu ja immunfunktsiooni säilitamisel.
  • B6 ja B12 ja foolhape B9 toetavad kehas toimuvat olulist protsessi metüülimist, mis on vajalik kõikide närvivahendusainete tootmisel. Foolhape aitab kaasa kudede kasvule ja osaleb rakujagunemisprotsessides. Kui inimesel on foolhappest puudus, on mäluhäired kerged tulema, seega lastele, õppuritele ja aktiivselt ajutööd tegevatele inimestele äärmiselt tähtis element!

Nature’s Finest - B-vitamiini kompleksi jook koostis

Koostisosad: Maltodekstriin, erütritool, looduslik apelsini maitseaine (5%), B-kompleks vitamiini segu (B1, B2, B6, B12, foolhape, pantoteenhape, niatsiin), paakumisvastane aine: bambuskiud, stevioolglükosiidid.

Sobilik veganitele. 

Nature’s Finest - B-vitamiini kompleksi joogi kasutamine

Kasutamine: Soovitatav päevane kogus on 5g segada klaasi veega.

Säilitamine: hoida jahedas ja kuivas kohas.

Toitumisalane teave: Üks päevane annus sisaldab 50mg B-kompleks vitamiini (100% NRV).

Hoiatus! Mitte ületada päevast soovitavat kogust. Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Hoida lastele kättesaamatus kohas! Ei ole soovitatav rasedatele ja imetavatele emadele. 

Valmistatud Sloveenias.

Tootel puudub ökomärgistus.