Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

NOW Foods - Tsink-pikolinaat 50mg, 60 kapslit

Viide:733739015501

Tsinkpikolinaat on hea imenduvusega ja keha suudab seda hästi omastada. Tsink on mineraalaine, mis osaleb paljudes bioloogilistes protsessides ning tagab sadade erinevate ensüümide funktsionaalsuse. Eriti oluline roll on tsingil kasvufaasis, aga see on vajalik ka hilisema täisväärtusliku elu tagamisel. Organism vajab tsinki immuunsüsteemi toimimiseks.

10,10 € KM-ga


Rohkem infot

NOW Foods - Tsink-pikolinaat 50mg, 60 kapslit

Zinc Picolinate

Tsink on mineraalaine, mis osaleb paljudes bioloogilistes protsessides ning tagab sadade erinevate ensüümide funktsionaalsuse. Eriti oluline roll on tsingil kasvufaasis, aga see on vajalik ka hilisema täisväärtusliku elu tagamisel. Organism vajab tsinki immuunsüsteemi toimimiseks. Üks viiendik organismis olevast tsingist leidub nahas ja see on kaasatud kudede uuendamise protsessi. Tsink mõjutab närvi-, immuun- ja reproduktiivse süsteemi tervist, samuti maitsemeelt, lõhnataju ja nägemist.

Tsink aitab kaasa:

  • immuunsüsteemi normaalsele talitlusele
  • makrotoitainete ainevahetusele,
  • normaalse testosterooni taseme säilitamisele veres
  • heale nägemisele,
  • normaalse naha/juuste/küünte olukorra säilitamisele
  • normaalse maitse- ja lõhnaaistingu tagamisele
  • tugeva luustiku moodustumisele
  • rakkude kaitsmisele oksüdatiivse stressi eest.

Tsingivajadus suureneb kasvamise, stressi, füüsilise pingutuse, samuti raseduse ja imetamise ajal, kui toimub kudede aktiivne uuenemine.

NOW Foods - Tsink-pikolinaat tarvitamine

Soovitatav kasutamine: 1 kapsel päevas koos toiduga.

Koostisosad: tsink-pikolinaat,  riisijahu, hüdroksüpropüülmetüültselluloos (tsellulooskapsel) E464 ja steariinhape (taimne allikas). 1 annus sisaldab 50mg tsinki, mis pärineb 270mg tsink-pikolinaadist

Tootmisel ei ole kasutatud nisu, gluteeni, sojat, piima, mune, kala, koorikloomi ega pähkleid. Toodetud GMP tingimustel.

Hoiatused: Ainult täiskasvanutele. Toode ei ole mõeldud pikaajaliseks kasutamiseks. Kasutada ainult vajadusel. Mitte kasutada kui olete rase või toidate last rinnaga. Konsulteerida arstiga kui võtate ravimeid või teil on mõni haiguslik seisund. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust. Toidulisand ei asenda mitmekülgset ja tasakaalustatud toitumist. Oluline on harrastada tervislikku eluviisi.
Hoida lastele kättesaamatus kohas.