Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Biaks - Magneesium Glütsinaat 100 kapslit

Viide:0752794998505

Magneesiumdiglütsinaat on üks kõige paremini omastatavaid magneesiumivorme, mis imendub hõlpsasti organismis. Seda on mitmete uuringute põhjal soovitatud eelkõige lihaskrampide, unetuse ja rahutuse korral. Uuringud on näidanud, et magneesiumdiglütsinaat aitab leevendada lihaskrampide sümptomeid, parandab une kvaliteeti ning vähendab rahutustunnet. Lisaks sellele on magneesiumdiglütsinaat ka kõige sobivam valik üldise magneesiumipuuduse leevendamiseks, kuna see imendub organismis tõhusalt ja aitab tasakaalustada magneesiumi taset.

19,40 € KM-ga


Rohkem infot

Biaks - Magneesium Glütsinaat 100 kapslit

Magneesiumglütsinaat moodustub elementaarsest magneesiumist ja aminohappest glütsiin. Meie keha kasutab seda aminohapet valkude ehitamisel. Seda esineb ka paljudes valgurikastes toitudes, näiteks kala, liha, piimatooted ja kaunviljad.

Glütsiini kasutatakse sageli iseseisva toidulisandina une parandamiseks ja mitmesuguste põletikuliste seisundite, sealhulgas südamehaiguste ja diabeedi raviks.

Magneesiumdiglütsinaat imendub kergesti – see on parima omastatavusega magneesiumivorm, mis erinevate uuringute sobib kasutamiseks peamiselt lihaskrampide, unetuse ja rahutuse korral. Samuti on see vorm parim üleüldise magneesiumipuuduse leevendamiseks.

Biaks - Magneesium Glütsinaat kasutamine

Kasutamine: soovituslik päevane annus täiskasvanule 3 kapslit. Sobib tarvitamiseks aasta läbi.

Biaks - Magneesium Glütsinaat koostisosad

Koostisosad: magneesium (magneesiumdiglütsinaat), taimne kapsel (glaseeraine pullulaan)

Sisaldus päevase annuse kohta (3 kapslit):

Magneesium (1500 mg magneesiumtsitraadist) – 300 mg, 85% NRV*

NRV* – päevane võrdluskogus täiskasvanule

Säilitamine: hoida kuivas, toatemperatuuril, kaitstuna otsese päikesevalguse eest.

Netokogus: 60 g (100 taimset kapslit)

NB! Toidulisand ei asenda mitmekülgset toitumist. Soovitatavat päevast annust mitte ületada. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Magneesium glütsinaat: Parim magneesiumi vorm ja selle eelised

Magneesium on oluline mineraal meie keha tervise ja heaolu tagamiseks. Sellel on mitmeid olulisi funktsioone, sealhulgas lihaste ja närvisüsteemi normaalse funktsioneerimise toetamine ning luude tugevdamine. Kuigi magneesiumi saab toidust, võib selle puudus olla üsna tavaline. Selleks on mitmeid põhjuseid, näiteks toiduainete magneesiumisisalduse vähenemine ja seedesüsteemi imendumishäired. Õnneks on olemas magneesiumi toidulisandid, mis aitavad täita selle olulise mineraali puudust meie kehas.

Mis on magneesium glütsinaat?

Magneesium glütsinaat on üks magneesiumi kõige paremini omastatavaid vorme. See moodustub magneesiumist ja aminohappest glütsiinist. Glütsiin on aminohape, mida leidub paljudes valgurikastes toitudes, näiteks kala, liha, piimatooted ja kaunviljad. Glütsiini kasutatakse sageli iseseisva toidulisandina une parandamiseks ning põletikuliste seisundite, sealhulgas südamehaiguste ja diabeedi raviks. Magneesiumglütsinaat imendub meie kehas kergesti, muutes selle ideaalseks valikuks magneesiumipuuduse leevendamiseks.

Miks eelistada magneesium glütsinaati teiste vormide ees?

Magneesium glütsinaadi eeliseks on selle suurepärane omastatavus meie organismis. Mitmed uuringud on näidanud, et magneesium glütsinaat sobib eriti hästi lihaskrampide, unetuse ja rahutuse korral. Selle omastatavus on võrreldes teiste magneesiumi vormidega oluliselt parem. Lisaks sellele on magneesium glütsinaat ka üks parimaid vorme üldise magneesiumipuuduse leevendamiseks.

Kes peaksid tarbima magneesiumi toidulisandeid ja miks?

Magneesiumilisandid võivad olla kasulikud paljudele inimestele, eriti neile, kellel on suurem risk magneesiumipuuduse tekkeks. Mõned inimesed, kes võiksid kaaluda magneesiumilisandite tarbimist, on sportlased, teismelised, eakad ning rasedad ja imetavad naised. Sportlased vajavad rohkem magneesiumi, et toetada lihaste tervist ja taastumist. Teismelistel on vajalik magneesium kõige intensiivsema kasvuperioodi ajal. Eakatel võib magneesiumipuudus olla tingitud seedesüsteemi imendumishäiretest või ravimite tarbimisest. Rasedatel ja imetavatel naistel on oluline tagada piisav magneesiumi tarbimine nii nende enda tervise kui ka loote ja imiku tervise tagamiseks.

Magneesiumilisandid võivad aidata ka teatud terviseprobleemide korral. Näiteks võib magneesiumipuudus olla seotud lihaskrampide, unetuse ja rahutusega. Lisaks sellele on magneesiumilisandid kasulikud ka südame tervisele, vererõhu reguleerimisele ning luude ja hammaste tugevdamisele.

Mida peaks teadma magneesiumilisandeid tarbides?

Kuigi magneesiumilisandid võivad olla kasulikud, on oluline olla teadlik mõningatest asjaoludest enne nende tarbimist. Esiteks peaksid inimesed järgima soovitatud päevast annust, mis võib varieeruda sõltuvalt vanusest, soost, elustiilist ja tervislikust seisundist. Liiga suur magneesiumi annus võib põhjustada seedehäireid, nagu kõhulahtisus. Samuti on oluline meeles pidada, et magneesiumi ei saa üle tarbida, kuna keha väljutab üleliigse mineraali.

Enne magneesiumilisandite tarbimist on alati soovitatav konsulteerida arstiga, eriti kui teil on olemasolevad terviseprobleemid või kui te võtate muid ravimeid. Lisaks sellele võib magneesiumilisandite tarbimine mõjutada teatud ravimite imendumist, seega on oluline arvestada sellega ja võtta arsti juhiseid arvesse.

Kokkuvõte

Magneesium glütsinaat on parima omastatavusega magneesiumi vorm, mis aitab leevendada magneesiumipuudust meie kehas. See on eriti kasulik lihaskrampide, unetuse ja rahutuse korral. Magneesiumilisandid võivad olla kasulikud mitmetele inimestele, eriti neile, kellel on suurem risk magneesiumipuuduse tekkeks. Enne magneesiumilisandite tarbimist on oluline konsulteerida arstiga ja järgida soovitatud annuseid. Hoolikalt valitud ja õigesti kasutatud magneesiumilisandid võivad aidata tagada meie keha tervisliku magneesiumitaseme ning toetada üldist heaolu ja elukvaliteeti.