Magneesium on oluline toitaine meie keha tervisele ja heaolule. Seda leidub erinevates toiduainetes ja toidulisandites ning on oluline tagada, et meie keha suudaks seda efektiivselt omastada. Kuid milline magneesiumi vorm on kõige paremini imenduv?
Parima Magneesiumiühendi Valimine Toidulisandina
Magneesium on muutunud äärmiselt populaarseks toidulisandiks, kuid arvestades turul saadaolevate erinevate magneesiumiühendite hulka, kuidas valida endale sobivaim?
Dr Carolyn Dean: Kõik magneesiumi toidulisandid ei imendu ühtemoodi
Dr Carolyn Dean, maailma juhtiv ekspert magneesiumilisandite alal, jagab olulist infot selle kohta, miks kõik magneesiumi toidulisandid ei imendu ühtemoodi. Kas kõiki turul olevaid magneesiumiühendeid saab üldse magneesiumiks nimetada?
Meie rakkudele vajalikud on magneesiumiioonid, mitte lihtsalt ühendid, et aktiveerida hädavajalikud ensüümiprotsessid ja keha funktsioonid.
Tutvu populaarsete magneesiumiühenditega, nagu magneesium L-treonaat, magneesiumoksiid, magneesiumtauraat, magneesiummalaat ja magneesiumglütsinaat, ning nende puudustega.
Mõista, miks magneesiumoksiid, hoolimata selle näiliselt kõrgest magneesiumisisaldusest, omastatakse halvasti ja toimib sageli lahtistina.
Tutvu piko-ioonilise vedelal kujul magneesiumiga ReMag, mis sisaldab pikomeetri suuruses stabiliseeritud magneesiumiioone. Selle kliiniliselt on tõestatud, et see ei toimi lahtistina ja omastatakse täielikult rakutasandil.
Magneesiumi olulisus ei seisne mitte ainult selle koguses, vaid ka selle vormis. Dr. Carolyn Deani ekspertiis rõhutab magneesiumiioonide kõrget imendumist raku tasandil ning selle olulisust sümptomite leevendamisel.
Kui soovid leida tõhusat magneesiumilisandit, siis see video on just Sinu jaoks. Tee teadlik valik!