Reial - Tahke nahapalsam-REAL 20g

REAL tahke naturaalne nahapalsam-õnnelik nahk!

NÜÜD TÄIUSTATUD RETSEPTIGA (2024)

Legendaarne REAL tahke nahapalsam on veevaba toode, mis pakub kiiret lahendust probleemse naha toitmiseks, niisutamiseks ja parandamiseks. Nüüd on sisu veelgi tõhusam, rahustavam ja nahka paremini hooldav.

15,00 € (Tax incl.)

Omadused

Omadused: Niisutav
Omadused: Toitev
Omadused: Rahustav
Omadused: Pehmendav
Omadused: Taastav
Omadused: Põletikuvastane
Omadused: Hooldav
Omadused: Valu leevendav
Sisaldab: Porgandiõli
Sisaldab: Nelk
Sisaldab: Mesilasvaha
Sisaldab: Saialill
Sisaldab: Arnika
Sisaldab: Aprikoosi ekstrakt/ õli
Sisaldab: Oliiviõli/ekstrakt
Pakend: Klaas
Kellele?: Lapsed ja noored (3-18)
Kellele?: Täiskasvanud
Kellele?: Seeniorid
Kellele?: Naistele
Kellele?: Meestele
Millisele keha piirkonnale?: Nägu
Millisele keha piirkonnale?: Huuled
Millisele keha piirkonnale?: Nahk
Millisele keha piirkonnale?: Jalad
Millisele keha piirkonnale?: Käed
Mille puhul sobib?: Organismi vastupanuvõime
Mille puhul sobib?: Nohu
Mille puhul sobib?: Kuivale nahale
Mille puhul sobib?: Kahjustatud nahk (haavad, põletused)
Toote puhtus: Kõrge puhtusaste

Rohkem infot -

Reial - Tahke nahapalsam-REAL 20g

REAL tahke naturaalne nahapalsam-õnnelik nahk!

NÜÜD TÄIUSTATUD RETSEPTIGA (2024)

Legendaarne REAL tahke nahapalsam on veevaba toode, mis pakub kiiret lahendust probleemse naha toitmiseks, niisutamiseks ja parandamiseks. Nüüd on sisu veelgi tõhusam, rahustavam ja nahka paremini hooldav.

See palsam on suurepärane kätele, sealhulgas küünenahkadele, lõhenenud või kuivadele kannapindadele ja küünarnukkidele, samuti näole ja huultele. Külmetuse ajal parandab see katkist ninapõhja ning sobib nii meestele, naistele kui ka lastele.

Tegelikult sobib see igale poole, kus kuiv ja kahjustatud nahk tekitab muret!

Saialillel on paranemis- ja põletikuvastane toime. Arnikaõli omab tõhusat valu leevendavat toimet tänu seskviterpeenidele. Aprikoosiseemneõlis sisalduvad A ja E vitamiinid ning oomega 9 aitavad hoida nahka pehme ja säravana. Nisuiduõli vähendab turset ja toidab nahka. Mesilasvaha omab antibakteriaalseid omadusi ning aitab kudede taastumisele kaasa. Porgandiõli on tõeline vitamiinikokteil nahale. Kõik need õlid on puhtad ja orgaanilised.

Eriline eeterlike õlide kompleks, mis on loodud meie poolt, lisab valu leevendavat mõju, annab meeldiva lõhna ning toetab naha mikrofloorat. See puhastab, taastab ja rahustab stressis nahka.

Boonuseks on meie keskkonnasõbralik, plastivaba ja kompaktne pakend, mis mahub mugavalt taskusse või kotti. Seda on lihtne kätte saada ja kasutada, kui vajate nahahooldust. See on hea kaaslane igapäevaelus, võta see kaasa isegi treeningule või reisile.

RONNI - see oli meie toote algne nimi, kuna me töötasime selle välja spetsiaalselt Ronimisministeeriumile ja kaljuronijatele, kes vajasid palsamit pärast ronimist. See aitab leevendada vaevusi, naha lõhesid, kriimustusi, villisid ja turseid, mis on põhjustatud suurest koormusest ronimisel. Lisaks kuivatab ka magneesium nahka. Kuigi see oli algselt mõeldud ronijatele, sobib see kõigile kasutamiseks, sealhulgas kätele, näole, huultele jne.

REAL tahke palsam on üks Reiali tootevaliku originaaltuumikust.

Reial - Tahke nahapalsam-REAL koostisosad

Koostis: Saialille õied*, oliiviõli*, aprikoosiseemneõli*, arnika õli*, mesilasvaha*, nisuidu õli*; porgandiõli*, Nelgi, Neroli, Vetiver & Viiruki eeterlikud õlid. 
* Mahepõllumajandus.

Tooted samas kategoorias