Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Odorem - Teepuusalv 30g

Viide:4742950012370

Naturaalne teepuusalv on seenevastane, viirusevastane, antibakteriaalne taimne esmaabivahend teie nahale. Sobib kasutamiseks krooniliste nahahaiguste, seeninfektsioonide, löövete, külmavillide, jalaseene, naha sügeluse,   putukahammustuste, verevalumite, villide ja akne korral.

8,15 € KM-ga


Rohkem infot

Odorem - Teepuusalv 30g

Naturaalne teepuusalv on seenevastane, viirusevastane, antibakteriaalne taimne esmaabivahend teie nahale. Sobib kasutamiseks krooniliste nahahaiguste, seeninfektsioonide, löövete, külmavillide, jalaseene, naha sügeluse, putukahammustuste, verevalumite, villide ja akne korral.

Teepuuõli - tema kasulikud omadused

Odorem - Teepuusalv koostisosad

Koostis: Oliiviõli, mesilasvaha, sheapähklivõie, teepuu eeterlik õli

Kaal: 30 g
100% naturaalne

Teepuuõli salv

Teepuuõli salv on looduslik vahend, mida kasutatakse mitmete nahaprobleemide leevendamiseks. Selle ainulaadsete omaduste tõttu on see saavutanud suurt populaarsust nii Austraalia aborigeenide kui ka paljude teiste inimeste seas üle maailma. Teepuuõli sisaldab mitmeid tervendavaid ühendeid ja sellel on tugevad antibakteriaalsed, antiseptilised ja seenevastased omadused.

Mis on teepuuõli salv?

Teepuuõli on valmistatud teepuu (Melaleuca alternifolia) lehtedest destilleerimismeetodil. See protsess tagab õli kõrge puhtuse ja säilitab selle tervendavad omadused. Teepuuõli on kahvatu rohekaskollane vedelik, mis ei kahjusta limaskestasid. Seda saab kasutada mitmel erineval viisil, et leevendada erinevaid nahaprobleeme.

Teepuuõli salvi kasulikud omadused

Teepuuõli salv on tuntud oma mitmete kasulike omaduste poolest. Siin on mõned peamised omadused, mis muudavad selle väärtuslikuks looduslikuks ravimiks:

  • Antibakteriaalsed omadused

Teepuuõli sisaldab terpeenalkohole ja terpiine, mis annavad sellele tugeva antibakteriaalse toime. See aitab võidelda erinevate bakteritega, mis võivad põhjustada nahainfektsioone ja haavu.

  • Antiseptilised omadused

Teepuuõli on ka antiseptiliste omadustega, mis aitavad puhastada nahka ja vältida nakkuste teket. See on eriti kasulik haavade ning põletuste ravimisel, kuna aitab kiirendada paranemisprotsessi.

  • Seenevastased omadused

Teepuuõlil on tugevad seenevastased omadused, mis aitavad võidelda erinevate seeninfektsioonide vastu, nagu näiteks jalaseen. Seda saab kasutada otse nahale või lisada vanni veele, et ravida seenhaiguste poolt mõjutatud piirkondi.

  • Põletikuvastased omadused

Teepuuõlil on põletikuvastased omadused, mis aitavad vähendada põletikku nahas. See võib aidata leevendada aknet, punne ja teisi nahaprobleeme, mis on seotud põletiku tekkega.

  • Haavade paranemine

Teepuuõli kiirendab haavade paranemist ja aitab vältida nakkuste teket. Seda saab kasutada väikeste lõikehaavade, põletushaavade ja putukahammustuste raviks. Piisab vaid paarist tilgast salvist, et haav saaks paranema hakata.

  • Nahapuhastus ja akne leevendamine

Teepuuõli salv on efektiivne vahend akne ja rasuse naha vastu võitlemisel. Selle antibakteriaalsed omadused aitavad vähendada põletikku ja punnide teket. Salv imab üleliigse rasu ja aitab vähendada pooride suurust.

  • Putukahammustuste leevendamine

Teepuuõli salvi saab kasutada putukahammustuste leevendamiseks. Selle antiseptilised omadused aitavad vähendada sügelust ja põletikku ning kiirendavad paranemisprotsessi.


Kokkuvõte

Teepuuõli on tõhus ja looduslik vahend mitmete nahaprobleemide, nagu akne, haavad, putukahammustused ja seeninfektsioonide leevendamiseks. Sellel on mitmeid kasulikke omadusi, sealhulgas antibakteriaalsed, antiseptilised, seenevastased ja põletikuvastased omadused. Salvi saab kasutada erinevateks otstarveteks.