Frantsila - Ajurveda massaažiõli "Kipu", 500ml

Tootekood : 6416384080318

Kipu e. valuõli. Kaela ja selja heaoluks. Võib kasutada edukalt tselluliidiõlina, aktiveerib lümfi liikumist, vereringet elavdav ja jääkaineid väljutav.

Pumpudelis.

48,00 € (Tax incl.)

Omadused

Omadused: Niisutav
Omadused: Tselluliidivastane
Omadused: Lõõgastav
Millisele keha piirkonnale?: Nahk
Mille puhul sobib?: Tselluliit
Mille puhul sobib?: Vereringe

Rohkem infot -

Frantsila - Ajurveda massaažiõli "Kipu", 500ml

Frantsila - Ajurveda massaažiõli "Kipu" on spetsiaalselt loodud kaela ja selja heaoluks. See õli on tuntud ka kui valuõli, kuna see aitab leevendada valusid ning pinget nendes piirkondades. Õli koostises olevad looduslikud koostisosad aitavad aktiveerida lümfi liikumist ning elavdada vereringet, mis omakorda aitab kehal väljutada jääkaineid. Kipu õli võib edukalt kasutada ka tselluliidi vastu võitlemiseks. Selle regulaarne kasutamine aitab parandada naha seisundit ning vähendada tselluliidi nähtavust. Õli on saadaval 500 ml pumpudelis, mis tagab mugava ja lihtsa kasutamise.

Frantsila - Ajurveda massaažiõli "Kipu" on valmistatud ajurveeda traditsiooniliste põhimõtete järgi, kasutades ainult looduslikke ja orgaanilisi koostisosi. Õli koostises sisalduvad taimed ja eeterlikud õlid on hoolikalt valitud nende ravivate omaduste järgi. Kipu õli on loodud spetsiaalselt kaela ja selja piirkonna heaoluks ning sellel on mitmeid kasulikke omadusi.

Kipu õli regulaarne kasutamine aitab leevendada valu ja pinget kaelas ning seljas. See aitab lõdvestada lihaseid ning parandada vereringet, mis omakorda aitab vähendada valude ja pingete teket nendes piirkondades. Lisaks sellele aitab Kipu õli aktiveerida lümfi liikumist, mis aitab kehal väljutada jääkaineid ning toksiine. See omakorda parandab keha üldist tervist ning heaolu.

Kipu õli saab kasutada ka tselluliidi vastu võitlemisel. Õli koostises sisalduvad aktiivsed koostisosad aitavad parandada naha seisundit ning vähendada tselluliidi nähtavust. Regulaarne massaaž Kipu õliga stimuleerib nahka ning parandab vereringet, mis omakorda aitab vähendada tselluliidi moodustumist ja parandada naha tekstuuri. Lisaks sellele aitab Kipu õli kaasa ka jääkainete väljutamisele ning toksiinide eemaldamisele kehast.

Kipu õli on saadaval 500 ml pumpudelis, mis tagab selle mugava ja lihtsa kasutamise. Pumpudel võimaldab täpset annustamist ning hoiab ära liigse õli kasutamise. Õli konsistents on rikkalik ja siidine, mis tagab meeldiva massaaži kogemuse. Kipu õli on looduslik, orgaaniline ja valmistatud jätkusuutlikult, mis teeb sellest suurepärase valiku kõigile, kes otsivad looduslikku ja tervislikku viisi keha heaolu parandamiseks.

Frantsila - Ajurveda massaažiõli "Kipu" koostisosad

Valmistusained on külmpress taimeõlid (päevalilleseemne- ja oliivõli) ning Soome ürdid (angervaks, raudrohi, naistepuna, vaevakask, paju, kadakamari, arnikas, sookail, kask, teeleht), aroomiteraapilised eeterlikud õlid (rosmariin, basiilik, kadakas, mänd), Soome õieteraapilised ekstraktid (toomingas, vesiroos, metstäht, sookail) homöopaatiline arnikas, mis aitab erinevate traumade leevendamisel

Tooted samas kategoorias