Actyva - Tõhus kõõmavastane šampoon 1000ml

Tootekood : 8020936093725

Tõhus kõõmavastane šampoon. Sisaldab patendeeritud VELIAN KOMPLEKSI, mis koosneb 4 orgaanilisest taimest- vägihein, käokuld, linaseeme ja kummel. Lisaks naturaalseid ekstrakte mustast piprast, piparmündist, osist, lavendlist, mürdist, hiina teepõõsast, hobukastanist ja sidrunmelissist. 

51,00 € (Tax incl.)

Omadused

Ei sisalda: parabeene
Ei sisalda: kunstlikke lõhnaaineid
Ei sisalda: kunstlikke värvaineid
Ei sisalda: SLS
Ei sisalda: SLES
Vegan:: Jah
Sisaldab: Hobukastan
Sisaldab: Piparmündi ekstrakt/õli
Sisaldab: Roheline tee
Sisaldab: Lavendli ekstrakt/õli
Pakend: I'm Green Plastic (taastuvmaterjalist, ümbertöödeldav)
Kellele?: Täiskasvanud
Kellele?: Seeniorid
Millisele keha piirkonnale?: Juuksed
Mille puhul sobib?: Kõõm
Mille puhul sobib?: Kuiv ja kahjustatud peanahk
Mille puhul sobib?: Rasune peanahk
Mille puhul sobib?: Rasustele juustele
Toote puhtus: Kõrge puhtusaste

Rohkem infot -

Actyva - Tõhus kõõmavastane šampoon 1000ml

ACTYVA PUREZZA SHAMPOO

Tõhus kõõmavastane šampoon on loodud spetsiaalselt kõõma eemaldamiseks ja sisaldab patenteeritud VELIAN KOMPLEKSI, mis koosneb neljast orgaanilisest taimest - vägihein, käokuld, linaseeme ja kummel. Lisaks nendele taimedele sisaldab šampoon ka naturaalseid ekstrakte mustast piprast, piparmündist, osist, lavendlist, mündist, hiina teepõõsast, hobukastanist ja sidrunmelissist. Need toimeained on tuntud oma võime poolest eemaldada tõhusalt kõõm ja puhastada peanahka rasust. Lisaks sellele takistab Piroctoon Olamiin uue kõõma teket. Pärast kasutamist jäävad juuksed pehmed ja kerged ning šampoon ise on 84% naturaalsete ja puhta koostisosadega. Taimed, mis on šampooni jaoks kasutatud, on kasvatatud sertifitseeritud Eco Bio Laboris ning šampoon omab Vegan Cosmetic Sertifikaate.

Kõõm on üsna tavaline probleem, mis võib tekitada palju ebamugavust. Õnneks on olemas spetsiaalselt loodud šampoonid, mis aitavad võidelda selle vastu. Üks selline tõhus kõõmavastane šampoon sisaldab patenteeritud VELIAN KOMPLEKSI, mis koosneb neljast orgaanilisest taimekomponendist - vägihein, käokuld, linaseeme ja kummel. Need taimed on valitud nende võime tõttu eemaldada kõõm ja puhastada peanahka rasust. Lisaks nendele taimedele sisaldab šampoon ka mitmeid teisi naturaalseid ekstrakte nagu must pipar, piparmünt, osja, lavendel, mündilehed, hiina teepõõsas, hobukastan ja sidrunmeliss. Koos töötavad need koostisosad selleks, et tagada kõõma tõhus eemaldamine ja peanaha puhastamine.

Üks oluline komponent selles kõõmavastases šampoonis on Piroctoon Olamiin, mis takistab uue kõõma teket. See aine aitab säilitada peanaha tasakaalu ning vähendab kõõma moodustumise riski. Pärast šampooni kasutamist jäävad juuksed pehmed ja kerged ning peanahk puhas ja värskendatud.

Tähtis on ka see, et see šampoon on 84% naturaalsete ja puhta koostisosadega. See tähendab, et see ei sisalda tarbetuid kemikaale ega säilitusaineid, mis võivad peanaha seisundit halvendada. Taimed, mida kasutatakse selle šampooni valmistamisel, on kasvatatud sertifitseeritud Eco Bio Laboris, mis tagab nende looduslikkuse ja puhtuse.

Lisaks sellele on see šampoon saanud ka Vegan Cosmetic Sertifikaadid. See tähendab, et see toode ei sisalda loomseid koostisosi ega ole testitud loomadel. Seega saavad ka veganid seda šampooni julgelt kasutada.

Professionaalseks kasutamiseks.

Šampooni koostis on väga loodussõbralik , ei sisalda kunstlikke värv- ja lõhnaineid ning kahjulikke SLS´i JA SLES´i (Sodium Laureth/Lauryl Sulfate).

SPECIFICI'i sarja koostisesse kuuluvad:

  • Orthodermilised pindaktiivsedained
  • PCP tehnoloogia
  • Eeterlikud õlid
  • Taimsed ekstraktid 


Sisaldab orthodermilisi pindaktiivseid aineid, PCP tehnoloogia, eeterlikke õlisid, taimseid ekstrakte.

Specifici sari -  ilusad juuksed saavad alguse tervest peanahast!
Spetsiifiliste peanahaprobleemide raviks esitleb Actyva sarja Specifici - eeterlikud õlid ja taimeekstraktid, et puhastada, tasakaalustada, rahustada, niisutada ja taastada peanaha normaalset olekut. 

Roheline tee – on hea antioksüdant, vähendab kolesterooli, alandab vererõhku, toimib viirustevastaselt, vähendab kõrget vererõhku. Aasias on roheline tee tuntud elueliksiirina ja seetõttu ka leidnud tee kosmeetikatööstusesse, kus tema põhiülesandeks on neutraliseerida väliskeskkonnast tekkivad kahjulikud mõjud nahale ning aidates ära hoida vananemist ja tervendades päikesest kahjustunud

Actyva - Tõhus kõõmavastane šampoon koostisosad

AQUA (WATER/EAU), SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, GLYCOL DISTEARATE, GLYCERIN, PIPER NIGRUM FRUIT EXTRACT (PIPER NIGRUM (PEPPER) FRUIT EXTRACT), INGA ALBA BARK EXTRACT, AESCULUS HIPPOCASTANUM SEED EXTRACT (AESCULUS HIPPOCASTANUM (HORSE CHESTNUT) SEED EXTRACT), CAMELIA SINENSIS LEAF EXTRACT, EQUISETUM ARVENSE LEAF EXTRACT, MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, MENTHA PIPERITA LEAF EXTRACT (MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) LEAF EXTRACT), HELICHRYSUM ITALICUM EXTRACT, VERBASCUM DENSIFLORUM FLOWER/STEM EXTRACT, COTA TINCTORIA FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, LINUM USITATISSIMUM SEED EXTRACT (LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT), CAPRYLYL GLYCOL, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, PIROCTONE OLAMINE, SODIUM PCA, TRIETHANOLAMINE, ORYZA SATIVA CERA (ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX), LAURETH-4, POLYQUATERNIUM-47, CUPRESSUS SEMPERVIRENS OIL (CUPRESSUS SEMPERVIRENS LEAF/NUT/STEM OIL), BUTYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, MYRTUS COMMUNIS OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL (LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL), SODIUM LAUROYL LACTYLATE, SODIUM CAPROYL LACTYLATE, ETHOXYDIGLYCOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CITRIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, DEHYDROACETIC ACID, BENZYL ALCOHOL, POTASSIUM SORBATE, DMDM HYDANTOIN, PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL.

Tooted samas kategoorias