KYO Gentelmenś Hair Club - Mati efektiga juuksepuuder 10g

Tootekood : KYOGHCSP10

Mati efektiga juuksepuuder. Annab juustele hoidvust, tekstuuri ja mahtu. 

14,00 € (Tax incl.)

Omadused

Omadused: Tugevdav
Omadused: Volüümi/mahtu andev
Omadused: Matistav
Kellele?: Meestele
Millisele keha piirkonnale?: Juuksed
Mille puhul sobib?: Juuste viimistlemiseks

Rohkem infot -

KYO - Mati efektiga juuksepuuder 10g

Gentelmenś Hair Club

KYO - Mati efektiga juuksepuuder on suurepärane toode, mis aitab saavutada soovitud juuste stiili. See juuksepuuder annab juustele hoidvust, tekstuuri ja mahtu, muutes need tihedamaks ja volüümikamaks. Mati efektiga juuksepuudrit on lihtne kasutada ning see sobib igapäevaseks juuksehoolduseks.

Juuksepuudrit saab kasutada ka siis, kui mees soovib oma soengule rohkem tekstuuri anda. Kui juuksed on liiga siledad või sirged, võib juuksepuuder aidata neid natuke sassi ajada ja luua loomulikumat välimust. Juuksepulber lisab juustele tekstuuri ja muudab need kergemini käsitletavaks. See annab mehele võimaluse proovida erinevaid soenguid ja stiile ning luua oma juustega unikaalne välimus.

Mati efektiga juuksepuuder sisaldab spetsiaalseid koostisaineid, mis aitavad saavutada soovitud tulemuse. Puuder imab üleliigse rasu juustelt, muutes need puhtamaks ja vähem läikivaks. Samal ajal annab see juustele hoidvust, mis aitab säilitada soengut terve päeva vältel.

Lisaks sellele on see väike ja kompaktne toode, mis teeb selle ideaalseks reisimiseks või käekotis kaasas kandmiseks. Juuksepuudri 10g pakend on piisavalt suur, et kesta pikka aega, samas piisavalt väike, et seda mugavalt kaasas kanda.

KYO - Mati efektiga juuksepuuder kasutamine

Kasutamine: et juuksed hoiaksid paremini, raputa puudrit poepessa ning seejärel levita kätega puuder juustesse. Et saavutada juustes mahtu ja tugevamat hoidvust, raputa puuder otse juustele ning mudi juuksed korralikult läbi. Parema hoidvuse saavutamiseks võib puudrit päeva jooksul juustele lisada. Professionaalne toode.

Tooted samas kategoorias