Pupa - Veekindel jumestuskreem "Wonder Me" 30ml

Tootekood : 0

Kerge ja märkamatu Wonder Me ühtlustab jume koheselt, andes sellele sileda ja värske välimuse. See on suurepäraselt vee- ja niiskuskindel, et tagada veatu jumestus kogu päevaks.

Selle äärmuslik püsivus ja kerge kvaliteet muudavad selle ideaalseks kandmiseks isegi maskide all.

27,95 € (Tax incl.)
Toodet pole laos

Omadused

Püsivus:: Veekindel
Omadused: Tooniv
Omadused: Ühtlustab nahatooni
Olek: Kreem
Millisele keha piirkonnale?: Nahk
Millisele keha piirkonnale?: Nägu

Rohkem infot -

Pupa - Veekindel jumestuskreem "Wonder Me" 30ml

Pupa Wonder Me Foundation WP

VEATU NAHK HETKEGA! Peidab naha ebatäiused, ei tekita maskiefekti. Tänu uuele pigmentide ja sfääriliste täiteainete kombinatsioonile näib nahk sile, ühtlane ja loomulik.

KERGUSE TUNNE: jumestuskreem sisaldab uue põlvkonna emulgaatorit, mis muudab tekstuuri pealekandmise ajal eriti kergeks ja värskendavaks. Elastsed mikroosakesed moodustavad nahale kerge, märkamatu ja kaitsva kihi. Kandub kiiresti nahale, muutes selle veatuks.

KAUAPÜSIV JA VEEKINDEL: erilised ained, mis moodustavad nahale märkamatu kihi, tagades pikaajalise püsivuse kokkupuutel vee ja niiskusega.

LÕHN: Õrn lillearoom.

TULEMUS:  Näonahk on kohe sile, ilus ja tervislik, ilma maskiefektita. Kestev püsivus kogu päeva jooksul, isegi näomaski kandes püsib jumestuskreem näol!

Pupa - Veekindel jumestuskreem "Wonder Me" kasutamine

Kasutamine: Enne kasutamist loksutage korralikult ja kandke väike kogus toodet käeseljale. Kandke näo keskelt väljapoole, veendudes, et hajutate toodet hästi ka juuksepiiril. Seejärel hajutage kreemi lõuast kaela alaosa suunas, et vältida inetute värvikontrastide tekkimist.

Pupa - Veekindel jumestuskreem "Wonder Me" koostisosad

Koostisosad: AQUA (WATER), DIMETHICONE, SILICA, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, METHYL TRIMETHICONE, PEG-10 DIMETHICONE, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, ACRYLATES/DIMETHICONE COPOLYMER, SODIUM POTASSIUM ALUMINUM SILICATE, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, SODIUM CHLORIDE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, CAPRYLYL DIMETHICONE ETHOXY GLUCOSIDE, PHENOXYETHANOL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM DEHYDROACETATE, TRIETHYL CITRATE, ALUMINUM HYDROXIDE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PARFUM (FRAGRANCE), TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, TOCOPHERYL ACETATE, DISODIUM EDTA, BACILLUS/SOYBEAN FERMENT EXTRACT

(+/-) MAY CONTAIN:
CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE) CI 77491,77492, 77499 (IRON OXIDES)

Tooted samas kategoorias