Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Physicians Formula - Murumuru palmivõiga päikesepuuder 11g

Viide: 0

Kreemjas ja rafineeritud, Murumuru võid sisaldav päikesepuuder, mis on kohese pruunistava efektiga ja kaupüsiv! Rasvhapet sisaldav ja vitamiinirikas päikesepuuder teeb naha ühtlaseks, toidab nahka, jätab pehmeks, siidiseks ning annab kauni päevitunud jume.

20,28 € KM-ga

Seda toodet ei ole enam laos

Rohkem infot

Murumuru palmivõiga päikesepuuder 11g

Murumuru Butter Bronzer

Troopilist laadi pakend. See on Physicians Formula® Murumuru Butter Bronzer: kreemjas ja rafineeritud, Murumuru võid sisaldav päikesepuuder, mis on kohese pruunistava efektiga ja kaupüsiv!Alati säravam! Täna on see võimalik tänu päikesepuudrile, milles on Murumuru või, kakaovõi ja Tucuma palmi viljadest saadud või, pakkudes paremaid kasulikke omadusi kui puudriline päikesepuuder. Rasvhapet sisaldav ja vitamiinirikas päikesepuuder teeb naha ühtlaseks, toidab nahka, jätab pehmeks, siidiseks ning annab kauni päevitunud jume.

  • Hüpoallergeenne
  • Parabeenivaba
  • Gluteenivaba
  • Õlivaba
  • Mitte-komedogeenne
  • Dermatoloogiliselt testitud

Koostis: Talc, Synthetic Sapphire, Mica, Dimethiconol Stearate, Isostearyl Neopentanoate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Fragrance, Astrocaryum Tucuma Seed Butter, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Lauroyl Lysine, Lecithin, Polybutene, Tin Oxide, Tocopherol, Aluminum Hydroxide, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Phenoxyethanol 

Võib sisaldada: Iron Oxides, Red 7 Lake, Titanium Dioxide